GT 1030 DDR4 aldıktan sonra gelen pişmanlık hissi

Siz siz olun almayın, GDDR5 zannedip DDR4 ekran kartı aldım, daha yeni fark ediyorum bu durumu. 6 ay oldu bide. FH4'te aşırı düşük fps alıyorum. Aman dikkat kontrol ederek alın.
(Verdiğim para ile GDDR5 alabiliyordum o zaman. DDR4 olduğunu yeni yeni fark ediyorum. O aradaki fark içimi acıttı fakat sadece bazı oyunlarda sıkıntı yaşıyorum.)

https://www.google.com/url?sa=t&rct...n-karti.html&usg=AOvVaw0HnceXSschTihnuzC9VxcJ

Ayrıca ucuz diye bundan almıştım. RAM'i yazmamışlar bildiğin. Hatta GDDR5 yazıyor, şöyle atayım DDR4.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aldığınız yerde GDDR5 yazıyor muydu?

Bu kartın asıl performansı ve fiyatı GDDR 5 bellekte olduğunu düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Hocam ikinci ele yönelme imkanınız var mıydı bilmiyorum ama 1500 TL'yi ikinci elde kullansaydınız kesinlikle daha iyi kartlar bulurdunuz.
Öyle hocam da, yeni yeni dolar düştü diye fiyatlar da düşmüştü. Ondan aldım.
Bu kartın asıl performansı ve fiyatı GDDR 5 bellekte olduğunu düşünüyorum. Geçmiş olsun.
Hocam belleklerin performans farkı çok fazla. Özellikle oyunlarda fark ediyor bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…