v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.032 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Ocak 2025 #21 Monitöre bağlamak için dönüştürücü mü kullanıyorsunuz?
H haznedar00 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #22 gutsahmet dedi: Ekran kartı sıcak şuanda çalışıyor olması lazım Genişletmek için tıkla... İşte çipte hasar var büyük ihtimalle. Veya monitörün kablosunda sıkıntı var. Bu konuda uzman değilim tam.
gutsahmet dedi: Ekran kartı sıcak şuanda çalışıyor olması lazım Genişletmek için tıkla... İşte çipte hasar var büyük ihtimalle. Veya monitörün kablosunda sıkıntı var. Bu konuda uzman değilim tam.
gutsahmet Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 24 29 Ocak 2025 #23 v3rtecc dedi: Monitöre bağlamak için dönüştürücü mü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet dostum haznedar00 dedi: İşte çipte hasar var büyük ihtimalle. Veya monitörün kablosunda sıkıntı var. Bu konuda uzman değilim tam. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum zaten monitor eski kablosuda eski
v3rtecc dedi: Monitöre bağlamak için dönüştürücü mü kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet dostum haznedar00 dedi: İşte çipte hasar var büyük ihtimalle. Veya monitörün kablosunda sıkıntı var. Bu konuda uzman değilim tam. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum zaten monitor eski kablosuda eski
v3rtecc Hectopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 4.032 Makaleler 3 Çözümler 20 29 Ocak 2025 #24 gutsahmet dedi: Evet dostum. Bende öyle düşünüyorum zaten monitor eski kablosuda eski. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açıkken monitöre bağlı olan görüntü kablosunu çıkartıp geri takar mısın?
gutsahmet dedi: Evet dostum. Bende öyle düşünüyorum zaten monitor eski kablosuda eski. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar açıkken monitöre bağlı olan görüntü kablosunu çıkartıp geri takar mısın?
gutsahmet Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 24 29 Ocak 2025 #25 v3rtecc dedi: Bilgisayar açıkken monitöre bağlı olan görüntü kablosunu çıkartıp geri takar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaptım v3rtecc dedi: Bilgisayar açıkken monitöre bağlı olan görüntü kablosunu çıkartıp geri takar mısın? Genişletmek için tıkla... Ekran gelmedi
v3rtecc dedi: Bilgisayar açıkken monitöre bağlı olan görüntü kablosunu çıkartıp geri takar mısın? Genişletmek için tıkla... Yaptım v3rtecc dedi: Bilgisayar açıkken monitöre bağlı olan görüntü kablosunu çıkartıp geri takar mısın? Genişletmek için tıkla... Ekran gelmedi