GT 1030 ekran kartı, i5 650 sistem ile uyumlu mu?

mardi

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5 650

MSİ Nvidia GeForce gt 1030

Samsung ssd 250

Samsung hdd 250

Samsung Syncmaster monitör
Meslek
Öğrenci
Sistemim:
Intel i5 650.
Güç kaynağı 350W.
8 GB DDR3 RAM.
Bu ekran kartı sistemimde darboğaz yapar mı? Ya da uyumlu mudur? Cevaplarınızı bekliyorum.

Sistemim:
Intel i5 650.
Güç kaynağı 350W.
8 GB DDR3 RAM.
Bu ekran kartı sistemimde darboğaz yapar mı? Ya da uyumlu mudur? Cevaplarınızı bekliyorum.
Uyumlu çalışırda sistemin çok eski dostum yenilemeni tavsiye ederim ddr5 ramler çıktı işlemcimin üzerinden 14 yıl geçti ekran kartı yine 8 yıllık.

Uyumlu çalışırda sistemin çok eski dostum yenilemeni tavsiye ederim ddr5 ramler çıktı işlemcimin üzerinden 14 yıl geçti ekran kartı yine 8 yıllık.
Malesef yükseltemem

Uyumlu çalışırda sistemin çok eski dostum yenilemeni tavsiye ederim DDR5 RAM'ler çıktı işlemcimin üzerinden 14 yıl geçti ekran kartı yine 8 yıllık.

Dostum adamın belki kullanmadığı eski bir sistem belki de bütçesi yok adam darboğaz yapar mı diye sormuş konuyu neden değişiyorsun?

Dostum adamın belki kullanmadığı eski bir sistem belki de bütçesi yok adam darboğaz yapar mı diye sormuş konuyu neden değişiyorsun?
Konuyu değiştirmekle alakası yok dostum uyumlu çalışır ama eski bir sistem yenilemesini tavsiye ettim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…