GT 1030 ekran kartı için uygun sistem önerisi

yunus19

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar;

İşlemci: Intel® Core™2 Duo E4700 2.60GHz.
Ekran kartı: MSI GT 1030.
RAM: 2 GB (sanırım DDR2)
Anakart: 775I945GZ.

Anlaşılcagı üzere oyunlarda donmalar, kasmalar, darboğaz oluyor. Ekran kartımla darboğaz yapmayacak şekilde sistem önerilerinizi bekliyorum. AMD veya Intel fark etmez. Fiyat belirtmedim fakat uygun fiyatlı olursa çok iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhabalar;

İşlemci: Intel® Core™2 Duo E4700 2.60GHz.
Ekran kartı: MSI GT 1030.
RAM: 2 GB (sanırım DDR2)
Anakart: 775I945GZ.

Anlaşılcagı üzere oyunlarda donmalar, kasmalar, darboğaz oluyor. Ekran kartımla darboğaz yapmayacak şekilde sistem önerilerinizi bekliyorum. AMD veya Intel fark etmez. Fiyat belirtmedim fakat uygun fiyatlı olursa çok iyi olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Nasıl bir sisteme geçeceğini de belirtecektin.
DDR3 tabanlı da olabilir.
Giriş seviye Ryzen'de olur (anakart işlemci RAM değişecek)

Sorunuzda bütçe belirtmemeniz açık uçlu olmuş ve tavsiye vermeyi zorlaştırıyor. Bunun haricinde PSU'da belirtseydin keşke.
Zaten anakart işlemci ve ram alacagım ssd hdd psu kasa yeterli sistemim de.Fiyat bilgim olmadığı için bütçe belirtmedim.Bu 3 bileşen için 1500 2000 tl arası bütçe vere bilirim.
cevabi yazdım ya ddr3 tabanlı sistem alıcan o paraya.

ya da biraz daha ekle ryzen al.(giriş seviye)

Nasıl bir sisteme geçeceğini de belirtecektin.
DDR3 tabanlı da olabilir.
Giriş seviye Ryzen'de olur (anakart işlemci RAM değişecek)

Sorunuzda bütçe belirtmemeniz açık uçlu olmuş ve tavsiye vermeyi zorlaştırıyor. Bunun haricinde PSU'da belirtseydin keşke.

cevabi yazdım ya ddr3 tabanlı sistem alıcan o paraya.

ya da biraz daha ekle ryzen al.(giriş seviye)

Haklısınız eksiklerim için özür dilerim..
Psu nun yeterli olduğunu düşünüyorum 500 wat. Ama psu öneriniz var ise onuda yükselte bilirim.
Giriş seviye ryzen için hangi bileşenleri almam gerekiyor peki .

Psu nun yeterli olduğunu düşünüyorum 500 wat. Ama psu öneriniz var ise onuda yükselte bilirim.
(ryzen 3 1200 +a320 anakart+8gb ddr4ram) en ucuz ryzen giriş seviyesi oluyor
kaliteli bir 500 watt işinizi görecektir.Elinizdeki iyi bir PSU ise değiştirmenize gerek kalmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı