GT 1030 Ekran Kartı Nasıl?

Nart_Guney

Hectopat
Daha fazla  
Bu ekran kartı hakkındaki düşünceniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkinci el ekran kartı alırım diyebilecek kişiler için, GTX 750 Ti ve uygun fiyata bulunabilirse GTX 950 daha mantıklı bir tercih olur.
Parasını hak eden bir kart olduğunu düşünmüyorum.

Dolar bu durumdayken bence alınabilir son çıkan oyunları oynatıyor gayet 720-1080P'de Nanokatolog'da 500 TL şu an.

400 TL ye R7 240 almaktansa 100 TL daha verip GT1030 alınabilir.

2019'a girmek üzereyiz, daha alternatif ekran kartları senin için iyi olur kardeşim. Zira çağ teknoloji çağı, çok üst düzey bir ekran kartı değil.

Cevaplarınızdan alınmaması gerektiğini anladım da aynı fiyat civarında başka hangi kartlar tercih edilmeli?

Cevaplarınızdan alınmaması gerektiğini anladım da aynı fiyat civarında başka hangi kartlar tercih edilmeli?
1080P için Nvidia tarafında GTX 960, AMD tarafında en kötü RX 560 tercih edilmeli. GTX 960'dan iyi olan 7XX kartlarda var veya 6XXX onları katmıyorum tabii ki TDP değerlerinden dolayı. İkinci el bakman daha iyi olacaktır temiz kartlarda. Örneğin R9 tarafında kaliteli bir şey alabilirsin veya GTX 7XXX tarafında GTX 770 gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…