GT 1030 Ekran Kartı Nasıl?

Rx550 GT1030 gibi kartlar gereksiz pahali oldugunu dusunuyorum ve f/p kategorisinde oldugunuda dusunmuyorum suan. Aliexpres s HuaPu store uzerinden gtx 750ti aldim memnunum 10 gunde elime ulasti.

Ben 720P ye razı olacak bir insanım.
Herkes Rx lerden bahsetmiş ama ben pek onlardan anlamıyorum eğer anlatabilirseniz mutlu olurum saygılar.

Sıfırına o para değmez. Eğer 2. el kullanırım derseniz piyasa 750 Ti doldu iyice. Aynı fiyat skalasındalar.

Şuan elimde 350 lira bulumakta bununla 750 Ti alınırmı?

Şuan elimde 350 lira bulumakta bununla 750 Ti alınırmı?
100 mesaja ulaşmaya çalışın gereksiz mesajlar atmadan, konuları yardım falan edin. Daha sonra ikinci el bölümünden konu açın Alıcı/ GTX 750 Ti diye. Satan arkadaşlar vardır elbet. En kötü ihtimal Çin'den alırsınız. 2 GB vRAM'li olsun bu arada.

onu alma bence gtx 750 ti mevcut aliexpress te mağazanın adı hu pau store gtx 750 ti yazıp arama yerine verilen en çok siparişlerden bulabilirsin mağazayı ben kefilim 300 tl ye aldım sıfır gibi orjinal istersen fotosunu atabilirim 6 günde geldi adresime kadar gümrük sıkıntısı yok yanlız gigabyte modeli olduğu için 400 watt psu istior

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…