Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #41 e.n.e.s dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Korkuyorum hocam boot etmeyecek diye. Sadece o Config ile sistem açılıyor. Bir ayar yaparsanız ve açılmaz ise ne yaparım? Siz ne yapacaksınız ki? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2021
e.n.e.s dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Korkuyorum hocam boot etmeyecek diye. Sadece o Config ile sistem açılıyor. Bir ayar yaparsanız ve açılmaz ise ne yaparım? Siz ne yapacaksınız ki?
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 28 Aralık 2021 #42 Heiwa9 dedi: Korkuyorum hocam boot etmeyecek diye. Sadece o Config ile sistem açılıyor. Bir ayar yaparsanız ve açılmaz ise ne yaparım? Siz ne yapacaksınız ki? Genişletmek için tıkla... Evet hocam doğru diyorsunuz. Hatalı oynama yapabilirim belki, @tristessehivernale'u çağıralım. nv_disable=1 argümanı varsa onu kaldıracaktım.
Heiwa9 dedi: Korkuyorum hocam boot etmeyecek diye. Sadece o Config ile sistem açılıyor. Bir ayar yaparsanız ve açılmaz ise ne yaparım? Siz ne yapacaksınız ki? Genişletmek için tıkla... Evet hocam doğru diyorsunuz. Hatalı oynama yapabilirim belki, @tristessehivernale'u çağıralım. nv_disable=1 argümanı varsa onu kaldıracaktım.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #43 @e.n.e.s tamam hocam vereceğim Flash'tan boot edebildiğimi unutmuşum. config MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com e.n.e.s dedi: Evet hocam doğru diyorsunuz. Hatalı oynama yapabilirim belki, @tristessehivernale'u çağıralım. Nv_disable = 1 argümanı varsa onu kaldıracaktım. Genişletmek için tıkla... İsterseniz ben onu Flash'a atayım, deneme yapalım. Onu ben de yapabilirim üstelik nv_disable=1 silmeyi. e.n.e.s dedi: Evet hocam doğru diyorsunuz. Hatalı oynama yapabilirim belki, @tristessehivernale'u çağıralım. Nv_disable = 1 argümanı varsa onu kaldıracaktım. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım şimdi boot argümanlarında öyle bir komut yok. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2021
@e.n.e.s tamam hocam vereceğim Flash'tan boot edebildiğimi unutmuşum. config MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com e.n.e.s dedi: Evet hocam doğru diyorsunuz. Hatalı oynama yapabilirim belki, @tristessehivernale'u çağıralım. Nv_disable = 1 argümanı varsa onu kaldıracaktım. Genişletmek için tıkla... İsterseniz ben onu Flash'a atayım, deneme yapalım. Onu ben de yapabilirim üstelik nv_disable=1 silmeyi. e.n.e.s dedi: Evet hocam doğru diyorsunuz. Hatalı oynama yapabilirim belki, @tristessehivernale'u çağıralım. Nv_disable = 1 argümanı varsa onu kaldıracaktım. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım şimdi boot argümanlarında öyle bir komut yok.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 28 Aralık 2021 #44 Heiwa9 dedi: NVIDIA ekran kartımı nasıl tanıtacağımı ve OpenCore'yi nasıl diske kuracağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Web Driver için bu linke göz atın, OpenCore'u direkt diske atmak için bu rehbere göz atın. Son düzenleme: 6 Ocak 2022
Heiwa9 dedi: NVIDIA ekran kartımı nasıl tanıtacağımı ve OpenCore'yi nasıl diske kuracağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Web Driver için bu linke göz atın, OpenCore'u direkt diske atmak için bu rehbere göz atın.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #45 453482 dedi: NVIDIA Web Driver için bu linke göz atın, OpenCore'u direkt diske atmak için bu rehbere göz atın. Genişletmek için tıkla... NVIDIA driveri olmadı hocam her şey başarılı ilerledi ama tanıtamadım ekran kartını.
453482 dedi: NVIDIA Web Driver için bu linke göz atın, OpenCore'u direkt diske atmak için bu rehbere göz atın. Genişletmek için tıkla... NVIDIA driveri olmadı hocam her şey başarılı ilerledi ama tanıtamadım ekran kartını.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 28 Aralık 2021 #46 Heiwa9 dedi: NVIDIA driveri olmadı hocam her şey başarılı ilerledi ama tanıtamadım ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Boot argümanlarına "nvda_drv_vrl=1" komutunu girdiniz mi? Eğer varsa "nv_disable=1" komutunu kaldırın ekstra olarak.
Heiwa9 dedi: NVIDIA driveri olmadı hocam her şey başarılı ilerledi ama tanıtamadım ekran kartını. Genişletmek için tıkla... Boot argümanlarına "nvda_drv_vrl=1" komutunu girdiniz mi? Eğer varsa "nv_disable=1" komutunu kaldırın ekstra olarak.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #47 453482 dedi: Boot argümanlarına "nvda_drv_vrl = 1" komutunu girdiniz mi? Eğer varsa "nv_disable = 1" komutunu kaldırın ekstra olarak. Genişletmek için tıkla... nvda_drv_vrl=1 çalışmadı hocam, nv_disable zaten yok.
453482 dedi: Boot argümanlarına "nvda_drv_vrl = 1" komutunu girdiniz mi? Eğer varsa "nv_disable = 1" komutunu kaldırın ekstra olarak. Genişletmek için tıkla... nvda_drv_vrl=1 çalışmadı hocam, nv_disable zaten yok.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 28 Aralık 2021 #48 Heiwa9 dedi: Onu bende yapabilirim üstelik Nv_disable = 1 silmeyi Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece o değil genel bir kontrol edecektim. Burada @tristessehivernale'un kontrol etmesi daha iyi olur bence.
Heiwa9 dedi: Onu bende yapabilirim üstelik Nv_disable = 1 silmeyi Genişletmek için tıkla... Yok hocam sadece o değil genel bir kontrol edecektim. Burada @tristessehivernale'un kontrol etmesi daha iyi olur bence.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.037 Makaleler 63 Çözümler 171 28 Aralık 2021 #49 Boot-args'a nvda_drv_vrl=1 ekle, kaydet, sistemi yeniden başlat.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #50 tristessehivernale dedi: Boot-args'a nvda_drv_vrl=1 ekle, kaydet, sistemi yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam.
tristessehivernale dedi: Boot-args'a nvda_drv_vrl=1 ekle, kaydet, sistemi yeniden başlat. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam.