venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.171 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #21 guneralp dedi: 1030 ve 10100F ile bir sistem toplamıştım ve gayet başarılı sonuçlar vermişti, özellikle işlemci ağırlıklı oyunlarda harika değerler almıştım. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com hocam sence bu bılgısayar nasıl. Sen kullanmıssın ya. Fıfa, gta vs oynanır mı. Belki arkadas sistem kuruyor onada yardımcı olur atayım dedim
guneralp dedi: 1030 ve 10100F ile bir sistem toplamıştım ve gayet başarılı sonuçlar vermişti, özellikle işlemci ağırlıklı oyunlarda harika değerler almıştım. Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com hocam sence bu bılgısayar nasıl. Sen kullanmıssın ya. Fıfa, gta vs oynanır mı. Belki arkadas sistem kuruyor onada yardımcı olur atayım dedim
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.256 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #22 venom94 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com hocam sence bu bılgısayar nasıl. Sen kullanmıssın ya. Fıfa, gta vs oynanır mı. Belki arkadas sistem kuruyor onada yardımcı olur atayım dedim Genişletmek için tıkla... İyi.
venom94 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com hocam sence bu bılgısayar nasıl. Sen kullanmıssın ya. Fıfa, gta vs oynanır mı. Belki arkadas sistem kuruyor onada yardımcı olur atayım dedim Genişletmek için tıkla... İyi.
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.171 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #23 Max Caulfield dedi: İyi. Genişletmek için tıkla... bazılar gt 1030'a ölü yazıyorda ondan sormak istedim o kadar bitik bir kartmı
Max Caulfield dedi: İyi. Genişletmek için tıkla... bazılar gt 1030'a ölü yazıyorda ondan sormak istedim o kadar bitik bir kartmı
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.256 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #24 venom94 dedi: bazılar gt 1030'a ölü yazıyorda ondan sormak istedim o kadar bitik bir kartmı Genişletmek için tıkla... Evet.
venom94 dedi: bazılar gt 1030'a ölü yazıyorda ondan sormak istedim o kadar bitik bir kartmı Genişletmek için tıkla... Evet.
guneralp Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 7 Ocak 2022 #25 venom94 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com hocam sence bu bılgısayar nasıl. Sen kullanmıssın ya. Fıfa, gta vs oynanır mı. Belki arkadas sistem kuruyor onada yardımcı olur atayım dedim Genişletmek için tıkla... Güzel, dediğiniz oyunları rahatlıkla oynatır.
venom94 dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası itopya.com hocam sence bu bılgısayar nasıl. Sen kullanmıssın ya. Fıfa, gta vs oynanır mı. Belki arkadas sistem kuruyor onada yardımcı olur atayım dedim Genişletmek için tıkla... Güzel, dediğiniz oyunları rahatlıkla oynatır.
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.171 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #26 guneralp dedi: Güzel, dediğiniz oyunları rahatlıkla oynatır. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarinda veya horizonda löw highda oynatmazmi peki?
guneralp dedi: Güzel, dediğiniz oyunları rahatlıkla oynatır. Genişletmek için tıkla... FPS oyunlarinda veya horizonda löw highda oynatmazmi peki?
guneralp Hectopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 1.703 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Kavaklıdere, Ankara 7 Ocak 2022 #27 venom94 dedi: FPS oyunlarinda veya horizonda löw highda oynatmazmi peki? Genişletmek için tıkla... Onları da oynatır.
venom94 dedi: FPS oyunlarinda veya horizonda löw highda oynatmazmi peki? Genişletmek için tıkla... Onları da oynatır.
pedroz_1999 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 10.068 Makaleler 19 Çözümler 178 Yer Ankara, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Ana PC: Ryzen 5 5600 MSI RTX 4060 Ti 8 GB 16 GB DDR4 RAM MSI B550M PRO-VDH WIFI 1 TB KIOXIA M.2 SSD MSI A750GL 750W MSI M100R Kumpir: i7 3770 MSI GT 1030 GDDR5 8 GB DDR3 RAM ASUS P8H61M-LX R2.0 480 GB KIOXIA SSD Frisby Slim kasa 300W PSU Kumpir V2: i3 540 MSI RX 550 2 GB 8 GB DDR3 RAM ASUS P7H55M-LX 120 GB SSD Frisby Slim kasa 300W PSU (165 Hz monitör, Creative A320 ses sistemi, Rampage R74 klavye, Glorious Model O fare, 1000 Mbps internet) = Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #28 Lodge dedi: Darboğaz tek taraflı olmuyor. Darboğazın sebebi bu sefer GPU oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende aslında bunu belirtmeye çalışmıştım fakat elime yüzüme bulaştırdım
Lodge dedi: Darboğaz tek taraflı olmuyor. Darboğazın sebebi bu sefer GPU oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende aslında bunu belirtmeye çalışmıştım fakat elime yüzüme bulaştırdım
asels Kilopat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 2.942 7 Ocak 2022 #29 Uyar. venom94 dedi: bazılar gt 1030'a ölü yazıyorda ondan sormak istedim o kadar bitik bir kartmı Genişletmek için tıkla... Abartıyorlar. İş görüyor.
Uyar. venom94 dedi: bazılar gt 1030'a ölü yazıyorda ondan sormak istedim o kadar bitik bir kartmı Genişletmek için tıkla... Abartıyorlar. İş görüyor.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.256 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #30 asels dedi: Uyar. Abartıyorlar. İş görüyor. Genişletmek için tıkla... Ama devri geçti.