GT 1030 FiveM FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10

Alraix

Megapat
Daha fazla  
FiveM oynarken drop yiyorum. Arabayla giderken dokular geç yükleniyor bunun sonu oyunun hata vermesine kadar gidiyor. Bir tavsiyesi olan var mı? Sistem zayıf diyecekler için daha kötü ekran kartı ile sorunsuz oynayan gördüm. RAM kaynaklı olabilir diye düşündüm ben.
Oyunu 720P normal ayarlarda oynuyorum.
Sistem:
GT 1030 ekran kartı.
i3-3220 işlemci.
6 GB DDR3 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
FiveM oynarken drop yiyorum. Arabayla giderken dokular geç yükleniyor bunun sonu oyunun hata vermesine kadar gidiyor. Bir tavsiyesi olan var mı? Sistem zayıf diyecekler için daha kötü ekran kartı ile sorunsuz oynayan gördüm. RAM kaynaklı olabilir diye düşündüm ben.
Oyunu 720P normal ayarlarda oynuyorum.
Sistem:
GT 1030 ekran kartı.
i3-3220 işlemci.
6 GB DDR3 RAM.
Ramler biraz sıkıntılı onun dışında Fivem'de oynarken FPSniz düşecektir illaki ek olarak bir sürü plugin vs. yüklü.

RAM kaynaklı drop olabilir, Ben de aynı ekran kartı ile 20-30 dakika FiveM girdim bir sıkıntı çıkmadı. Bu arada oyunu Normal yerine High-Very High oynamanızı tavsiye ederim, 1030 ile daha iyi verim alırsınız.
RAM miktarını 12GB yapsam sizce ne gibi değişiklikler olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı