GT 1030 FSR nasıl açılır?

Osman Efe

Decapat
Daha fazla  
Merhaba dostlarım bugün AMD (GeForce) 10 ve 16 serisi ekran kartlarına FSR teknolojisini getirdiğini öğrendim. İnternetten biraz araştırdım fakat sürücü gibi veya 3.parti şeklinde bir uygulama bulamadım. Bende F1 2019 var girdim fakat FSR'la ilgili hiçbir şey çıkmadı acaba yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla sadece GTX serisi kartlar destekleniyor, onun haricinde oyunlara desteğinin gelmesi biraz sürecektir, daha gelmemiş olabilir.

FSR belirli oyunlarda açılabiliyor şimdilik. O oyunlar varsa ayarlardan açıp kullanabilirsin. İleride daha fazla oyuna eklenecek.

Bildiğim kadarıyla sadece GTX serisi kartlar destekleniyor, onun haricinde oyunlara desteğinin gelmesi biraz sürecektir, daha gelmemiş olabilir.

GeForce 1000 serisi komple destekleniyor, GT ve GTX dahil.

NVIDIA® GeForce® 10 Series demiş kendi sitesinde bu da GT 1010 ile GTX 1080 Tİ arası(bunlar dahil) oluyor dostum. Bende senin gibi düşündüm ama sonra internetten gt 1030 FSR videolarını gördüm.
Evet bildiğim kadarıyla f1 2019 ve f1 2020 hitman 2 de açık f1 2019 da ayarlarda tek tek baktım ama karşıma çıkmadı şimdi hitman 2 indiriyorum onda deneyeceğim .

Evet bildiğim kadarıyla f1 2019 ve f1 2020 hitman 2 de açık f1 2019 da ayarlarda tek tek baktım ama karşıma çıkmadı şimdi hitman 2 indiriyorum onda deneyeceğim .

Onlardaki eski FidelityFX. Görüntüyü çamurlaştırıyor Cyberpunk 2077'de ben denedim ama bulanıklık rahatsız edici. FSR ise DLSS ayarında, aradığın şey o değil.

Onlardaki eski FidelityFX. Görüntüyü çamurlaştırıyor Cyberpunk 2077'de ben denedim ama bulanıklık rahatsız edici. FSR ise DLSS ayarında, aradığın şey o değil.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…