GT 1030 GDDR5 kaç TL'ye satılır?

Mevzudan dışarı çıkmayın. Benim soruma cevap vermeniz yeterli.
Kafana göre belirle, fiyatı alıcı değil satıcı belirler. Kaç para almak istiyosan yani. Garantisi bitenleri 1000 den aşağı vermiyorlar.

Varsa 950 nin biraz üzerinde 1050 ti, bana pasla. Hadi bekliyorum bakalım var mı yok mu?

Yok hani demişsin ya 950 nin biraz üzerinde 1050 ti var diye, bekliyorum bakalım.
İmzanızda GT 1030 yazdığı için bu kadar agresif olmanızı anlayabiliyorum. ''Biraz'' kelimesini 50-100 TL gibi düşündüyseniz abartı gelmiş olabilir fakat dediğim fiyatlarda pazarlık ile GTX 1050 Ti bulunabiliyor.
Kafana göre belirle, fiyatı alıcı değil satıcı belirler. Kaç para almak istiyosan yani. Garantisi bitenleri 1000 den aşağı vermiyorlar.
Tabii bilmeyen bir kişiye yukarı fiyatlara satabilir, bu kartın ederi o kadar değil. Son aylardaki kur oynaklığı olmasaydı sıfırı o fiyatlara satılıyordu zaten.

Biraz kelimesini 500 olarak düşündüm. O paraya arızalı bırakıyolar. Güncel ilanlarda 2k dan başlıyor tek fanlı ZOTAC olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…