GT 1030 Görüntü Sorunu

Yasin Üna1

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bir ekran kartı aldım. Sistemim eski olduğu için uygun fiyata GT 1030 tercih ettim. Kısaca sistemim:
  • i3 4170
  • GT 1030
  • 8GB DRR3 1600MHz
Ekranım 1366*768p ve VGA olduğu için dönüştürücü almam lazımdı. Ben de Dark'ın kablosu uzun olandan HDMI to VGA almaya karar verdim. Taktım ekran kartına görüntü geldi her şey güzel, hoş fakat bir sorunum var.Ekranda,oyunda,film izlerken yani görüntü çok kalitesiz.Bu kalitede oynanmaz ne yapmam lazım? Ayrıca ayarlarda 1920*1080 seçeneği var, benim monitörüm max 1366*768 destekliyor anlamadım bu olayı. Yardımcı olacak var mı gerçekten görüntü kalitesi berbat,tırtıklı,vasat ayrıca 1080p yapınca oyunlarda hafiften görüntü düzeliyor fakat akıcı olmuyor. Bir de ekranda hafiften karıncalanmalar oluşuyor. Siyah bölgelerde daha çok belli oluyor ne yapacağım?

Sorun ekran kartında olmalı ana kartın kendi ekran kartına takıp bi Dener misiniz ?
Piksel sorunu chipset arızasına dayanıyor eğer ekran kartında yapıyorsa sadece bunu aldığınız yere götürün derim .

Merhabalar öncelikle.
sistemim
500w psu
2x4 8 gb ram 1333mhz
intel i3 550
msı gt 1030 2gb oc
turbox h55 anakart
windows 8.1

gt 1030 taktığım zaman görüntü alamıyorum acaba bu anakarta pcı Express olmadığı için olabilir mi
biraz araştırma yaptım ddr4 anakart önerdiler görüntü alabilmek için esonıc h55 kel anakart kullanırsam
görüntü alabilirmiyim acaba ya da.

ddr4 1333mhz 1156 pinli Bir tane anakart önere bilirmisiniz varsa tabı bi fazla bilgim yok kb
ya da anakart değişmeden gtx 750 ti takarsam her hangi bir sorun olurmu

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı