prussia Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Oyun oynarken bir anda görüntü gitti ama ekran kartı çalışıyordu. Monitörde sıkıntı yok, test yaptım. Tamir edilebilir mi? Ekran kartı güncellemesi vardı. Ekran kartı: GT 1030.
Oyun oynarken bir anda görüntü gitti ama ekran kartı çalışıyordu. Monitörde sıkıntı yok, test yaptım. Tamir edilebilir mi? Ekran kartı güncellemesi vardı. Ekran kartı: GT 1030.
DenizAras Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #2 Ekran kartını güncellemeyi deneyin, umarım ekran kartı yanmamıştır. Artı 0 Eksi
KS KS prussia Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #3 DenizAras dedi: Ekran kartını güncellemeyi deneyin, umarım ekran kartı yanmamıştır. Genişletmek için tıkla... Yandığını sanmıyorum 70 derece üstüne çıkmıyor ekran kartını nasıl güncelleyebilirim? Artı 0 Eksi
DenizAras dedi: Ekran kartını güncellemeyi deneyin, umarım ekran kartı yanmamıştır. Genişletmek için tıkla... Yandığını sanmıyorum 70 derece üstüne çıkmıyor ekran kartını nasıl güncelleyebilirim?
DenizAras Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #4 prussia dedi: Yandığını sanmıyorum 70 derece üstüne çıkmıyor ekran kartını nasıl güncelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşınız veya yakınınızın bilgisayarına kendi ekran kartınızı takın ve güncellemeyi yapın sonra geri kendi bilgisayarınıza takın. Artı 0 Eksi
prussia dedi: Yandığını sanmıyorum 70 derece üstüne çıkmıyor ekran kartını nasıl güncelleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşınız veya yakınınızın bilgisayarına kendi ekran kartınızı takın ve güncellemeyi yapın sonra geri kendi bilgisayarınıza takın.
KS KS prussia Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #5 Öyle gene aynısı olmaz mı? Artı 0 Eksi