GT 1030 Görüntünün Gitmesi

Makaleler
1
Daha fazla  
Dün GT 1030 ve 400W değerinde bir güç kaynağı sisteme taktım. Fakat herhangi bir oyuna girdikten 1-2 dakika sonra siyah ekran alıyorum. VGA to HDMI kablosu kullanıyorum sorun bundan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Problemin güç kaynağınla bir alakası olduğunu zannetmiyorum. Hadi bağlantılarında tam ve sağlam oldugunu düşünürsek...
Bunu hangi oyunlarda yapıyor?
Ekran kartının markası nedir? Mümkünse bağlantı atabilir misin?
Hatta kısa bir kapanma videosu atman mümkün mü?

Normal kullanımda hiçbir sıkıntı yoktu fakat açtığım her oyunda 2 3 dakika sonra siyah ekran veriyordu. Tek bir oyundan kaynaklı sandım başta sonra hepsinde olmaya başladı. Kasadan sadece GT 1030 u çıkardım eski ekran kartımı taktım tüm oyunları gayet sorunsuz oynattı. Bende servise verdim kartı hiçbir yerde çözümü bulamadığım için.

Geçmiş olsun kardeşim umarım sorunun en kısa zamanda düzeltilir.

Evet
X'i bile yok.
GT 1030

X olmamasının sebebi giriş seviyesi bir kart olmasıdır uygun fiyatlı FPürünüdür. Rx 460'la farkı yaklaşık 200 TL ucuz olmasına rağmen performansının gayet yakın ve iyi olmasıdır.

Evet
X'i bile yok.
GT 1030

Bu konuda @Fatih çeleb ile aynı düşüncedeyim.

GT 1030, oyun testlerinde RX 550 ve GTX 750 Ti ile yarışıyor ve bazı yerlerde onlardan da ileride. Ayrıca iki karttan da daha uygun bir fiyatı var ve daha az güç harcıyor. RX 460 daha iyi tabii fakat arada 100 TL gibi bir fiyat farkını göz önünde bulundurursak GT 1030 almakta sakınca görmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…