GT 1030 Görüntünün Gitmesi

Rx 460, GT 1030'un 2 katı kapasiteye sahip. GT 1030, R7 240'la yarışsın. Diğer yandan tüketimi az ofis bilgisayarlarına uygun bir kart. O yüzden soruyorum zaten. "Ne yapacaksınız?" bu kartla diye.

DDR4 bir kartım DDR3 bir kartla karşılaştırılması mantıklı mı ? İlla karşılaştırlıcaksada GT 1030 onları zaten geçmiş hatta kendisinden 100 TL üst bi kartın performansına çok yakın, her 350 TL'si olanda 450 TL veremez maalesef. Eğer üst segment bir kartı karşılaştırıcaksak GTX 1080 Ti ile AMD'nin.... malesef karşılaştırılacak bir kartı yokmuş ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatih öve öve bitiremedğin GT 1030, RX 460 modelini geçtim GTX 750 Tİ modelini bile geçemiyor. Burda gelip GT 1030 gibi bir kartın RX 460 gibi bir kartı geçtiğini söyleyip insanları yanlış bilgilendirmeyin.
  • Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
    Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

• Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Fatih öve öve bitiremedğin GT 1030, RX 460 modelini geçtim GTX 750 Tİ modelini bile geçemiyor. Burda gelip GT 1030 gibi bir kartın RX 460 gibi bir kartı geçtiğini söyleyip insanları yanlış bilgilendirmeyin.

GT 1030'un RX 460 ı geçtiğini söylemiyorum, performanslarının yakın olduğunu söylemeye çalışıyorum. Eğer RX 460 ın segmentiyle karşılaştırıcaksak GTX 1050 ile karşılaştırabiliriz zaten GT'nin yanında X olmamasının sebebi giriş seviyesi olması erişilebilir olması...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı