N netlog Zeptopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #1 GT 1030 2B ekran kartım var fakat GPU Zden hangi markaya ait olduğunu göstermiyor. Hangi marka olduğunu nasıl öğrenebilirim?
GT 1030 2B ekran kartım var fakat GPU Zden hangi markaya ait olduğunu göstermiyor. Hangi marka olduğunu nasıl öğrenebilirim?
KS KS N netlog Zeptopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #11 picl raknhocam dedi: Google Lens ile bulmayı deneyecektim telefonum izin vermedi, siz Google Lens kullanmayı deneyebilirsiniz. Olmadı arkasındaki kodları internete yazarsanız belki bir şeyler çıkar. Genişletmek için tıkla... sol üstte gainward yazıyor omu acaba? çince bişilerde yazıyor Artı 0 Eksi
picl raknhocam dedi: Google Lens ile bulmayı deneyecektim telefonum izin vermedi, siz Google Lens kullanmayı deneyebilirsiniz. Olmadı arkasındaki kodları internete yazarsanız belki bir şeyler çıkar. Genişletmek için tıkla... sol üstte gainward yazıyor omu acaba? çince bişilerde yazıyor
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 28 Haziran 2021 #12 GAINWARD GeForce GT 1030 2GB Windward | VideoCardz.net VideoCardz.net Graphics Cards Database videocardz.net Artı 1 Eksi
GAINWARD GeForce GT 1030 2GB Windward | VideoCardz.net VideoCardz.net Graphics Cards Database videocardz.net
KS KS N netlog Zeptopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2021 #13 AŞUWA.mirzabey66 dedi: GAINWARD GeForce GT 1030 2GB Windward | VideoCardz.net VideoCardz.net Graphics Cards Database videocardz.net Genişletmek için tıkla... cevabı kendim vermişim teşekkür ederim Artı 0 Eksi
AŞUWA.mirzabey66 dedi: GAINWARD GeForce GT 1030 2GB Windward | VideoCardz.net VideoCardz.net Graphics Cards Database videocardz.net Genişletmek için tıkla... cevabı kendim vermişim teşekkür ederim