144 hz monitör alsanız bile ekran kartı 144 hz oyun oynamaya yetmez 2500tlye ekran kartı buldum bütçeniz varsa atıyım.Yeni bir 144 Hz monitör buldum fakat açıklamasında HDMI 2.0 desteklemeli diye bir şey gördüm. Ekran kartım GT 1030 destekler mi HDMI 2.0'ı?
Destekliyor dostum ama eğer MSI AERO ITX modeliyde hdmi 2.0 var ama display port yok.Yeni bir 144 Hz monitör buldum fakat açıklamasında HDMI 2.0 desteklemeli diye bir şey gördüm. Ekran kartım GT 1030 destekler mi HDMI 2.0'ı?
vallaha reis ne yazık ki kısıtlı bir bütçem var bunun yanında birde internet ile alakalı bir şey alıcağım 372tl ye aşar bizi144 hz monitör alsanız bile ekran kartı 144 hz oyun oynamaya yetmez 2500tlye ekran kartı buldum bütçeniz varsa atıyım.
Gt1030la 144fps csgodan başka oyun oynayamazsınız.vallaha reis ne yazık ki kısıtlı bir bütçem var bunun yanında birde internet ile alakalı bir şey alıcağım 372tl ye aşar biziişlemci i5 9400f olduğu için valorant csgo gibi oyunları 144fps üstü oynayabildiğimden alıyorum bu monitörü
144Hz FPS oyunları için zaten.Gt1030la 144fps csgodan başka oyun oynayamazsınız.
Gt 1030 la 144fps valorant oynayabilir, fps tabanlı online oyunlar işlemciye öncelik verdiğinden o işlemciyle bahsettiği rekabete dayalı oyunları oynayabilir. Ayrıca herkesin bütçesi kendi çerçevesinde olduğundan ona göre tavsiye veriyoruz adam zaten hdmi desteğini sormuş ekran kartım kötü önerin dememiş.Gt1030la 144fps csgodan başka oyun oynayamazsınız.
Ekran kartı zayıf onu demek istedim hocam.144Hz FPS oyunları için zaten.
Oynadığı oyunlar işlemci önemli. Adam 5900x + 1030 kullanıp 250FPS alıyor. Ekran kartı farketmez.Ekran kartı zayıf onu demek istedim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.