GT 1030 HDMI 2.0 destekler mi?

Ardally

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir 144 Hz monitör buldum fakat açıklamasında HDMI 2.0 desteklemeli diye bir şey gördüm. Ekran kartım GT 1030 destekler mi HDMI 2.0'ı?

Yeni bir 144 Hz monitör buldum fakat açıklamasında HDMI 2.0 desteklemeli diye bir şey gördüm. Ekran kartım GT 1030 destekler mi HDMI 2.0'ı?
144 hz monitör alsanız bile ekran kartı 144 hz oyun oynamaya yetmez 2500tlye ekran kartı buldum bütçeniz varsa atıyım.

144 hz monitör alsanız bile ekran kartı 144 hz oyun oynamaya yetmez 2500tlye ekran kartı buldum bütçeniz varsa atıyım.
vallaha reis ne yazık ki kısıtlı bir bütçem var bunun yanında birde internet ile alakalı bir şey alıcağım 372tl ye aşar bizi :( işlemci i5 9400f olduğu için valorant csgo gibi oyunları 144fps üstü oynayabildiğimden alıyorum bu monitörü

vallaha reis ne yazık ki kısıtlı bir bütçem var bunun yanında birde internet ile alakalı bir şey alıcağım 372tl ye aşar bizi :( işlemci i5 9400f olduğu için valorant csgo gibi oyunları 144fps üstü oynayabildiğimden alıyorum bu monitörü
Gt1030la 144fps csgodan başka oyun oynayamazsınız.

Gt1030la 144fps csgodan başka oyun oynayamazsınız.
Gt 1030 la 144fps valorant oynayabilir, fps tabanlı online oyunlar işlemciye öncelik verdiğinden o işlemciyle bahsettiği rekabete dayalı oyunları oynayabilir. Ayrıca herkesin bütçesi kendi çerçevesinde olduğundan ona göre tavsiye veriyoruz adam zaten hdmi desteğini sormuş ekran kartım kötü önerin dememiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı