GT 1030 HDMI to VGA Dönüştürücü

xHolmes

Hectopat
GT 1030 aldım ancak ekran kartında vga girişi olmadığı için monitöre bağlayamadım ve bu yüzden dönüştürücü almayı planlıyorum sizce hangisini almalıyım? Bir de 16 TL'ye satılan dönüştürücüler ile pahalıya satılan dönüştürücüler arasında ne fark var?

Dostum ucuza kaçma gerçekten bazıları çöp olabiliyor. Benim şuan kullandığım 60-70 tl ve gayet kullanışlı.

Normalde HDMI ile ses ve görüntüyü bir arada alırsınız. VGA ile harici hoparlör almanız gerekli. Bir de dönüştücü kullanmanızı pek tavsiye etmem. Çünkü hem çözünürlük, hem de kalite düşüyor HDMI -> VGA ile. Ama yine de siz bilirsiniz, idare ederler.

yeni bir monitör alamıyacağım için dönüştürücü kullanmak zorundaydım keşke vga girişi var mı diye baksaydım ekran kartını almadan önce

yeni bir monitör alamıyacağım için dönüştürücü kullanmak zorundaydım keşke vga girişi var mı diye baksaydım ekran kartını almadan önce
Zaten hocam, baksanızda VGA çıkışlı bir ekran kartı bulmak zor. Eski kartlara yönelmek lazım ya da, DVI-I ile pasif dönüştürücü kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…