yani şimdi kesin dönüştürücü alıcam ama hangisini alsam ona karar veremedimZaten hocam, baksanızda VGA çıkışlı bir ekran kartı bulmak zor. Eski kartlara yönelmek lazım ya da, DVI-I ile pasif dönüştürücü kullanabilirsiniz.
yani şimdi kesin dönüştürücü alıcam ama hangisini alsam ona karar veremedimZaten hocam, baksanızda VGA çıkışlı bir ekran kartı bulmak zor. Eski kartlara yönelmek lazım ya da, DVI-I ile pasif dönüştürücü kullanabilirsiniz.
senin kullandığın da ses dönüştürücü var mı? yani tam emin olamadım ses dönüştürücülü mü alsam diyeHocam bende kalite ve çözünürlük düşmedi ?
Evet kablonun hemen yanında var ama çok kaliteli bir ses vermiyor bende.senin kullandığın da ses dönüştürücü var mı? yani tam emin olamadım ses dönüştürücülü mü alsam diye
Dark HDMI to VGA ve SES Dijital Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA) sanırım bundan alıcağım işimi görsün yeterEvet kablonun hemen yanında var ama çok kaliteli bir ses vermiyor bende.
Hocam kendi deneyimime dayanarak söyledim, eski Asus ML238H monitörümün HDMI girişinin bozulması sounucu yaklaşık 1 gün kadar RX 560 ekran kartım ile dönüştürücülü kullandım, sonraki gün yeni monitör aldım.Hocam bende kalite ve çözünürlük düşmedi ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.