X xHolmes Hectopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 63 29 Ocak 2019 #11 Firehorse MK II dedi: Zaten hocam, baksanızda VGA çıkışlı bir ekran kartı bulmak zor. Eski kartlara yönelmek lazım ya da, DVI-I ile pasif dönüştürücü kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yani şimdi kesin dönüştürücü alıcam ama hangisini alsam ona karar veremedim
Firehorse MK II dedi: Zaten hocam, baksanızda VGA çıkışlı bir ekran kartı bulmak zor. Eski kartlara yönelmek lazım ya da, DVI-I ile pasif dönüştürücü kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yani şimdi kesin dönüştürücü alıcam ama hangisini alsam ona karar veremedim
EnesCn Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2019 #12 Hocam bende kalite ve çözünürlük düşmedi ?
X xHolmes Hectopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 63 29 Ocak 2019 #13 EnesCn dedi: Hocam bende kalite ve çözünürlük düşmedi ? Genişletmek için tıkla... senin kullandığın da ses dönüştürücü var mı? yani tam emin olamadım ses dönüştürücülü mü alsam diye
EnesCn dedi: Hocam bende kalite ve çözünürlük düşmedi ? Genişletmek için tıkla... senin kullandığın da ses dönüştürücü var mı? yani tam emin olamadım ses dönüştürücülü mü alsam diye
EnesCn Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2019 #14 xHolmes dedi: senin kullandığın da ses dönüştürücü var mı? yani tam emin olamadım ses dönüştürücülü mü alsam diye Genişletmek için tıkla... Evet kablonun hemen yanında var ama çok kaliteli bir ses vermiyor bende.
xHolmes dedi: senin kullandığın da ses dönüştürücü var mı? yani tam emin olamadım ses dönüştürücülü mü alsam diye Genişletmek için tıkla... Evet kablonun hemen yanında var ama çok kaliteli bir ses vermiyor bende.
X xHolmes Hectopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 63 29 Ocak 2019 #15 EnesCn dedi: Evet kablonun hemen yanında var ama çok kaliteli bir ses vermiyor bende. Genişletmek için tıkla... Dark HDMI to VGA ve SES Dijital Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA) sanırım bundan alıcağım işimi görsün yeter
EnesCn dedi: Evet kablonun hemen yanında var ama çok kaliteli bir ses vermiyor bende. Genişletmek için tıkla... Dark HDMI to VGA ve SES Dijital Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA) sanırım bundan alıcağım işimi görsün yeter
EnesCn Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 185 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2019 #16 Umarım sorunsuz çalışır dostum.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2019 #17 EnesCn dedi: Hocam bende kalite ve çözünürlük düşmedi ? Genişletmek için tıkla... Hocam kendi deneyimime dayanarak söyledim, eski Asus ML238H monitörümün HDMI girişinin bozulması sounucu yaklaşık 1 gün kadar RX 560 ekran kartım ile dönüştürücülü kullandım, sonraki gün yeni monitör aldım.
EnesCn dedi: Hocam bende kalite ve çözünürlük düşmedi ? Genişletmek için tıkla... Hocam kendi deneyimime dayanarak söyledim, eski Asus ML238H monitörümün HDMI girişinin bozulması sounucu yaklaşık 1 gün kadar RX 560 ekran kartım ile dönüştürücülü kullandım, sonraki gün yeni monitör aldım.
X xHolmes Hectopat Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 63 30 Ocak 2019 #18 Dark HDMI to VGA ve SES Dijital Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA) bu dönüştürücüden aldım şuan sorunsuz çalışıyor
Dark HDMI to VGA ve SES Dijital Analog Dönüştürücüsü (DK-HD-AHDMIXVGA) bu dönüştürücüden aldım şuan sorunsuz çalışıyor