Matrix852 Picopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #1 Merhaba. Conqueror's Blade diye bir oyun var da oynamak istiyorum fakat sistemim bu oyunu akıcı oynatır mı diye düşündüm. Şimdiden teşekkürler. ASUS Low Profile 2 GB GDDR5 GT1030 i5-10400 16 GB RAM Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2021
Merhaba. Conqueror's Blade diye bir oyun var da oynamak istiyorum fakat sistemim bu oyunu akıcı oynatır mı diye düşündüm. Şimdiden teşekkürler. ASUS Low Profile 2 GB GDDR5 GT1030 i5-10400 16 GB RAM
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 5 Aralık 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 5 Aralık 2021 #3 Ekran kartı biraz zayıf kalıyor ama oynatacaktır diye düşünüyorum. 1080P'de akıcı olmazsa 720P'ye çeker yine oynarsınız. erme dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoda işlemci i5-2400, RAM'ler DDR3. Karşılaştırma yapmak mantıklı değil.
Ekran kartı biraz zayıf kalıyor ama oynatacaktır diye düşünüyorum. 1080P'de akıcı olmazsa 720P'ye çeker yine oynarsınız. erme dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu videoda işlemci i5-2400, RAM'ler DDR3. Karşılaştırma yapmak mantıklı değil.