GT 1030 için gereken PSU

PeniaPhobia

Decapat
İşlemci : AMD Ryzen 3 1300X 3.5 GHz Soket AM4
Anakart : Gigabyte B450M S2H AMD B450 DDR4 M+2
RAM : Corsair Vengeance CMK8GX4M2X3000C16
Ekran Kartı : Msi GeForce GT 1030 Aero Itx 2GD4 OC 64 Bit DDR4

Bu şekilde bir sistem toplamayı düşünüyorum. Düşünceleriniz neler? Bir de sadece bunları alıcam kasamda 700w bir power var, şu an ki kasamın üzerine toplayacağım bu sisteme 700w bir power yeterli mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem iyi fakat bütçeni tam olarak belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Bu arada 700w psu bu sisteme yeter de artar bile.

700W fazlasıyla yeter ama bence bu sisteme GT 1030 gitmez hocam. GT 1030 yerine RX 570 düşünseniz sizin için çok daha iyi olur.

Sistem iyi fakat bütçeni tam olarak belirtirsen daha iyi yardımcı olabiliriz. Bu arada 700w psu bu sisteme yeter de artar bile.
Bütçem En fazla 2500 TL'ye kadar olabilir. Kyk'dan kredi alıyorum bu yüzden bu parçaları da hepsini aynı anda alamayacağım zaten.
700W fazlasıyla yeter ama bence bu sisteme GT 1030 gitmez hocam. GT 1030 yerine RX 570 düşünseniz sizin için çok daha iyi olur.
RX 570'i bende düşündüm fakat anakartım DDR4 bir anakart RX570 serisi DDR5 olarak gözüküyor. Dün internetten RX550 siparişi verdim şu an ki anakartım eski ondan mı bilmiyorum ama DDR5'ti dün ki ekran kartımda geri iade etmek zorunda kaldım. Anakartım desteklemedi ondan önce ki ekran kartlarım da DDR3'tü. Bilgisayarcıya sorduğumda senin anakartın DDR3 DDR5 bir ekran kartını desteklemez dedi. Bu yüzden bende DDR4 olarak aldım ekran kartını.

Bütçem En fazla 2500 TL'ye kadar olabilir. Kyk'dan kredi alıyorum bu yüzden bu parçaları da hepsini aynı anda alamayacağım zaten.
Eğer hız aşırtma yapmayacaksan a320 anakart al, b450 bu bütçe için biraz fazla. Onun dışında en az RX560 almaya çalış.
O bilgisayarcıya bence bir daha gitme. Anakarttaki DDR ibaresi desteklediği ram tipini gösterir. Ekran kartı ile alakası bile yok.

Ya bende öyle biliyorum zaten o zaman tek bir seçenek kaldı benim kendi anakartım eski olduğu için desteklemem olabilir.
Peki A320M HD var Pro var ve bir de ds3 gibi bir şey var bunların arasında ki fark nedir?

Son düzenleme:
Ya bende öyle biliyorum zaten o zaman tek bir seçenek kaldı benim kendi anakartım eski olduğu için desteklemem olabilir.

Peki A320M HD var Pro var ve bir de ds3 gibi bir şey var bunların arasında ki fark nedir?
A320M PRO VH ve VD arasındaki farkları soruyorsanız monitör çıkışlarına göre ad veriliyor. Mesela VH anakartta Hdmi desteği olduğunu, VD ise Dvi desteği olduğunu belirtir. Monitörünüze göre seçmenizi tavsiye ederim.

Benim kendi monitörüm vga girişli peki o nasıl olacak saydıklaronızda hdmi Dvi olarak söylediniz sadece.

Bende ekran olarak vga var Hdmi almak isterim tabi ki ama Hdmi monitörler de biraz pahalı ama dönüştürücü sorun olmazsa o şekilde de yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…