GT 1030 ile i5 3470 uyumlu mu?

mesutmtw

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi elimde GT 1030 var ve çok yüksek bir bütçem yok. Anakartım Esonic HM65MCL2 sanırım i5 serisinden 3000 ile başlayan seriyi destekliyormuş herhalde 4590 da alabilirim ama birkaç yer anakartımın desteklemediğini yazmış 3470'i. Anakartım destekler mi? Ekran kartım ile uyumlu mu ve sanırım internette satılanların hepsi 2. el sıfırını bulma şansım yok mu ya da Hepsiburada gibi sitelerde satılan 2. eller ne kadar güvenilir? 1 sene dayansa yeter staj senemde zaten sistemi yenileyeceğim, şimdiden teşekkür ederim.

1. Anakartın i3 i5 i7 2. ve 3. nesillerini destekliyor. 1. nesil ve 4. nesil üstünü desteklemiyor. Anakartın destekler ekran kartında destekler sorun olmaz. Sakın sıfırını alma deli fiyatlar istiyorlar zaten sıfırları yok. Sahibindenden param güvende ile 2. el al. İşlemci bütçesi verir misin ne kadar bütçen var ?

Ayrıca anakartınız mobil işlemci destekli. Kısacası normal 1155 soket işlemci alıp takamazsınız dediğim işlemciyi de desteklemiyor.

Bu anakarta para harcamaktansa 2. elde anakart işlemci almak hem performans hem de fiyat olarak daha iyi olacaktır.

Bütçe max 1k hocam

Kullanıp sorun yaşamamış insanlarda olabilir ama genel kalitesi ve yapısı kötü. Yazılım destekleri de kötü. Pegatron ve Biostar bile daha iyi markalar. Stok kullanılacaksa attığınız sistem alınabilir oc ile kullanılacaksa x3450 veya 3470 her türlü daha iyi olacaktır.

Başka forumlara da baktım ama reklam olabilir diye atmayacağım. Zamanının Asrock tarzı markalarından. Ayrıca aynı fiyatlarda başka markalarında anakartları var. İstenmezse onlarda alınabilir.

Başka forumlara da baktım ama reklam olabilir diye atmayacağım. Zamanının Asrock tarzı markalarından. Ayrıca aynı fiyatlarda başka markalarında anakartları var. İstenmezse onlarda alınabilir.
ECS'lerin kuzey köprüleri kürdan gibidir ufak birşeyde direk arızalanır. Memory destekleri berbattır ayrıca. Asrock vs olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…