GT 1030 ile R5 2600 darboğaz yapar mı?

297552

Hectopat
Makaleler
14
GT 1030 ile kullanıyorum ve Valorant'ta yanlış bilmiyorsam darboğaz var ekran kartı kullanımı 100 işlemci ise 20 ve 30 seviyelerinde dolaşıyor, ekran kartını değiştireceğim ama şu an değil değiştirene kadar bunu azaltmamın bir yolu vs var mı?

Yok hocam. R5 2600, RTX 2060 bile besliyor. Zaten sizde de darboğaz yok.

Herhangi bir darboğaz yok. Ekran kartı değiştiriceksen işlemciyi de R5 5600 yap.

Yapmaz hocam, hatta ileride daha iyi bir kart alırsanız da kullanabilirsiniz.

Yok hocam. R5 2600, RTX 2060 bile besliyor. Zaten sizde de darboğaz yok.

Mod arkadaş başlığı çok yanlış anlamış sorduğum soru yapar mı değil zaten yapması en azından bana öyle söylendi, merak ettiğim şey şu Valorant'ta neden işlemci kullanımı 20 ekran kartı 100? 3.8 olması gereken işlemci sabit 3200 de kalıyor.

Adamın ekran kartı HDMI portu olmaktan başka bir şeye yaramıyor, önceliği kesinlikle ekran kartı olmalı. İşlemcisi fena değil.
Cidden bu arada, işlemci benim için fazla bile sadece ekran kartı bozuyor.

Orada darboğaz yok. Bunun sebebi Valorant'ın işlemci ağırlıklı olması. İsterseniz ayarları yükseğe çekip çözürnlüğü azaltıysanız yükseltip deneyebilirsiniz.

Valorant için daha fazla FPS istiyorsanız işlemci daha çok etken. Denemelerde 4060 Tİ bile belirli bir değeri aşamadı. Kendi sistemimde ise 11600K ile 1070 ve 2070 Super arasında fark görmedim desem yeri.

Valorant için daha fazla FPS istiyorsanız işlemci daha çok etken. Denemelerde 4060 Ti bile belirli bir değeri aşamadı. Kendi sistemimde ise 11600k ile 1070 ve 2070 Super arasında fark görmedim desem yeri.

İşlemcinin daha etken olduğu doğru, Valorant gibi oyunlarda. Ama o dediğin ekran kartları gerçekten ekran kartı ve 1030 gibi extradan bir HDMI portu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…