Alıcı GT 1030 Kart

207061

Megapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımın sisteminde bütçeyi toplayana kadar kullanabilmesi için Asus ya da MSI 1030 kart arıyoruz. 280 lira parası kalmış karta, zor ama sorayım dedim. Eğer kenarda duran kartınız varsa, satmak isterseniz lütfen bu konuyu şenlendirin. Zorlarsa üzerine bir şeyler daha ekleyebilir sanırım. Beklemediği bir ödeme çıkmış ve aktif kullandığı sistemi var ancak ekran kartı arıza yapmış. Freelance çalışıyor ve işlerini bilgisayardan yürütüyor. Yenisini alana kadar, işlerini yapabilmesi için 1-2 ay idare edebileceği bir kart arıyor. 1030 ya da dengi bir kart olabilir. 1GB kartlar işini görmüyor, kullanacağı kartın en az 2GB olması lazımmış (grafik modelleme yapıyor ve aynı anda adını unuttuğum bir video analiz yazılımı kullanıyor).

Son düzenleme:
AliExpress'de Asus GTX 750 Ti 300 TL civarı. Bekleme imkanı varsa sipariş vermesini öneririm.
GTX 750 Ti AliExpress

Düzeltme: 1-2 Ay idarelik bir kart aradığını daha sonra okudum. İsterse bunu alabilir ama 1 ay'a ancak gelir diye düşünüyorum.

Öneri için çok teşekkürler ancak dediğiniz gibi kart geç gelecektir. Bu hafta çözmek istiyor bu meseleyi. İşleri bekliyor

2. El Quadra ekran kartlarına bakın, bu kartların temel amacı render ve grafik tasarım. Quadra 4000 di galiba tam hatırlamıyorum. 300 TL gibi fiyata çok kolay bulabilirsiniz. İşiniz bitince de yeni ekran kartı alır kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…