GT 1030 OC ile normal GT 1030 farkı nedir?

REALFOX198

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, düşük bir bütçeyle 2. bir sistem topluyorum ama aklıma şu takıldı: Normal versiyon biraz daha ucuzken OC versiyonun daha pahalı olmasının nedeni nedir? Bildiğim kadarıyla OC, overclock anlamına geliyor ama?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar, düşük bir bütçeyle 2. bir sistem topluyorum ama aklıma şu takıldı: Normal versiyon biraz daha ucuzken OC versiyonun daha pahalı olmasının nedeni nedir? Bildiğim kadarıyla OC, overclock anlamına geliyor ama?

Evet frekansını arttırıyolar GT 1030 iyi karttır.

Artı -1 Eksi
Evet doğru biliyorsunuz. Overclocklu versiyonu. Ancak bu ekran kartına ne sıfır ne 2.el para harcanmaz. Bütçe belirtirseniz öneride bulunabilirim.
İndirimle birlikte 2500'e alabiliyorum. Max 3000 Tl bütçe oda taksit ile.

Evet frekansını arttırıyolar GT 1030 iyi karttır.
Normal versiyona göre ( ikiside Gddr5 ) ne kadar performans farkı vardır?

İndirimle birlikte 2500'e alabiliyorum. Max 3000 TL bütçe oda taksit ile.

Uzak durun. Bu kartın üretimi yıllar önce bitti almaya çalıştığınız yer sıfır adı altında Çin'den soğutucu takıp 2.el kartları sıfır diye size satıyor. Doğru düzgün oyun falan da oynatmaz en fazla günlük kullanımda kullanılır. Bu bütçede sıfır kart yok hocam. 2.el düşünürseniz RX 580-1060 6 GB-GTX 1070-GTX1660-RX 5600XT bu tarz kartları alabilirsiniz. Sistemi ne amaçla topluyorsunuz ve diğer sistem parçaları neler?

Uzak durun. Bu kartın üretimi yıllar önce bitti almaya çalıştığınız yer sıfır adı altında Çin'den soğutucu takıp 2.el kartları sıfır diye size satıyor. Doğru düzgün oyun falan da oynatmaz en fazla günlük kullanımda kullanılır. Bu bütçede sıfır kart yok hocam. 2.el düşünürseniz RX 580-1060 6 GB-GTX 1070-GTX1660-RX 5600XT bu tarz kartları alabilirsiniz. Sistemi ne amaçla topluyorsunuz ve diğer sistem parçaları neler?
Sistemi günlük kullanım, grafik işleri ve hafif oyunlar için topluyorum.
sistem bileşenleri:
16gb ram
i5 4570 işlemci
512gb sata ssd

İyi derken? Çöp ekran kartı. Çöpte bulsam almam.
O fiyata daha iyisi yok hem overclocklu bir de 4 GB olan versiyonu düşük orta ayarlarda oynatır.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı