woxnera Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #1 Elimde MSI GeForce GT 1030 OC ekran kartı var ve oyunlarda en fazla 45 derece görüyor. Birazcık OC yapmak istiyorum. Arkadaşlar, o zaten overclocklu, 1-2 FPS oynar yazmayın. 1-2 FPS oynasın istiyorum zaten. Şimdiden teşekkürler.
Elimde MSI GeForce GT 1030 OC ekran kartı var ve oyunlarda en fazla 45 derece görüyor. Birazcık OC yapmak istiyorum. Arkadaşlar, o zaten overclocklu, 1-2 FPS oynar yazmayın. 1-2 FPS oynasın istiyorum zaten. Şimdiden teşekkürler.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 20 Şubat 2021 #2 MSI Afterburner kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MSI Afterburner kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
woxnera Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #3 Justosious dedi: MSI Afterburner kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Clock hızlarımı nasıl tam yapacağım buradan izleyerek öğrenebilir miyim?
Justosious dedi: MSI Afterburner kullanın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Clock hızlarımı nasıl tam yapacağım buradan izleyerek öğrenebilir miyim?
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 20 Şubat 2021 #4 woxnera dedi: Clock hızlarımı nasıl tam yapacağım buradan izleyerek öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Clock hızlarını 5'er 5'er arttıra arttıra gidin ardından GPU benchmark programlarıyla bir hata (artifact) var mı diye bakın. Ekranda bozulma, siyah ekran, ekran kartının çökmesi vs. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
woxnera dedi: Clock hızlarımı nasıl tam yapacağım buradan izleyerek öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Clock hızlarını 5'er 5'er arttıra arttıra gidin ardından GPU benchmark programlarıyla bir hata (artifact) var mı diye bakın. Ekranda bozulma, siyah ekran, ekran kartının çökmesi vs. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
woxnera Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #5 Justosious dedi: Clock hızlarını 5'er 5'er arttıra arttıra gidin ardından GPU benchmark programlarıyla bir hata (artifact) var mı diye bakın. Ekranda bozulma, siyah ekran, ekran kartının çökmesi vs. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Siyah ekran veya ekran görüntüsü gittiği zaman nasıl geri alacağım peki?
Justosious dedi: Clock hızlarını 5'er 5'er arttıra arttıra gidin ardından GPU benchmark programlarıyla bir hata (artifact) var mı diye bakın. Ekranda bozulma, siyah ekran, ekran kartının çökmesi vs. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Siyah ekran veya ekran görüntüsü gittiği zaman nasıl geri alacağım peki?
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.923 Çözümler 39 Yer Berlin 20 Şubat 2021 #6 woxnera dedi: Siyah ekran veya ekran görüntüsü gittiği zaman nasıl geri alacağım peki? Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlattığınız zaman düzelir diye tahmin ediyorum. Ekran kartınıza veya bir parçanıza bir şey olursa sorumlusu sizsiniz.
woxnera dedi: Siyah ekran veya ekran görüntüsü gittiği zaman nasıl geri alacağım peki? Genişletmek için tıkla... PC'yi yeniden başlattığınız zaman düzelir diye tahmin ediyorum. Ekran kartınıza veya bir parçanıza bir şey olursa sorumlusu sizsiniz.
woxnera Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #7 Justosious dedi: PC'yi yeniden başlattığınız zaman düzelir diye tahmin ediyorum. Ekran kartınıza veya bir parçanıza bir şey olursa sorumlusu sizsiniz. Genişletmek için tıkla... Scanner ile birlikte yapıyorum bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Justosious dedi: PC'yi yeniden başlattığınız zaman düzelir diye tahmin ediyorum. Ekran kartınıza veya bir parçanıza bir şey olursa sorumlusu sizsiniz. Genişletmek için tıkla... Scanner ile birlikte yapıyorum bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum