GT 1030 overclock yapılır mı?

5Wxqw

Picopat
Daha fazla  
GT 1030 DDR 4 kullanıyorum. Bu ekran kartına overclock yapmak istiyorum. Sizce yüzde kaç FPS artışı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 DDR 4 kullanıyorum. Bu ekran kartına overclock yapmak istiyorum. Sizce yüzde kaç FPS artışı olur?

Windows 11 kullanıyorsanız ya da Win 10 22H2 kullanıyorsanız 1809 LTSC'ye geçirin. Xbox servislerini kapatın. 470 sürümlerinde bir driver kurup OC yapın. Ortalama 15-20 FPS artış yakalarsınız diye tahmin ediyorum. Olmaz diye bir şey yok ama kart güçsüz yani işin gerçeği.

Yapılır yapılmasına ama elde tutulur bir FPS artışı sağlanmaz. Uğraşmanıza değmez açıkçası.

O ekran kartının her yerini hız aşırtsanız gene de çok bir şey fark etmez.

Kaç MHz hız artışı yapmam lazım.

Kaç MHz hız artışı yapmam lazım.

Denemen lazım kendin az az artır ve test yap giderse biraz aşağısına düşür ayar güvenli oluyor genelde ben öyle yapıyorum daha tecrübeliler yanıt verir. Bir de ısı 80 derecelere falan dayanmasın.

Konudan bağımsız, staja gittiğim dönem GT 1030'u 1 aylık maaşım fazlasıyla karşılıyordu. Nasıl da fiyatı 2-3 sene içinde bu kadar katlanmış olabilir... Ah dolar sen nelere kadirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…