canofficial.x Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 43 4 Ekim 2023 #1 GT 1030 ekran kartıma overclock yaptığımda FPS hiç artmıyor, aksine bazen drop yiyorum. Sizce sebebi ne? Bu karta OC yapılmıyor mu? Amazon.com.tr
GT 1030 ekran kartıma overclock yaptığımda FPS hiç artmıyor, aksine bazen drop yiyorum. Sizce sebebi ne? Bu karta OC yapılmıyor mu? Amazon.com.tr
b1skyy Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 4 4 Ekim 2023 #2 Overclock deneyimin yoksa yanlış yapıyor olabilirsin. İnternetteki kaynaklardan yardım alarak sen de kendi kartına uygun şekilde OC yapabilirsin. Çünkü bildiğim kadarıyla hız değerlerini gereğinden fazla arttırınca yarardan çok zararı oluyor
Overclock deneyimin yoksa yanlış yapıyor olabilirsin. İnternetteki kaynaklardan yardım alarak sen de kendi kartına uygun şekilde OC yapabilirsin. Çünkü bildiğim kadarıyla hız değerlerini gereğinden fazla arttırınca yarardan çok zararı oluyor
Rx 570 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 1.557 Çözümler 15 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Aorus Rx570 4gb | İşlemci: Ryzen 5 3600 | Ram: Corsair Vengeance 8x2 3200MHz | Anakart: Gigabyte A320M-S2H Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #3 canofficial.x dedi: GT 1030 ekran kartıma overclock yaptığımda FPS hiç artmıyor, aksine bazen drop yiyorum. Sizce sebebi ne? Bu karta OC yapılmıyor mu? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Normal, 1030'a zaten aman aman bir hız aşırtma yapamazsınız.
canofficial.x dedi: GT 1030 ekran kartıma overclock yaptığımda FPS hiç artmıyor, aksine bazen drop yiyorum. Sizce sebebi ne? Bu karta OC yapılmıyor mu? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Normal, 1030'a zaten aman aman bir hız aşırtma yapamazsınız.