GT 1030 oyun performansı

Ryzen 5 2600x

8gb ram ddr4 3200mhz
Ama işlemciniz güzel bir işlemci, bence bütçenizi mümkünse arttırıp daha iyi bir ekran kartı almanızı öneririm. Elinizde ekran kartı varsa ve idare ediyorsa da hiç bu piyasada değiştirmemenizi öneririm. En azından haziran temmuza kadar bekleyin bence.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostum daha kasayı toplamadim yeni toplayacagim o yüzden araştırıyorum bütçem 4500-5000arasi olduğu için GT 1030 sectim
Dostum attığın videolar için teşekkür ederim fakat 1 şey dahaisteyecegim ben mobilveriden girdiğim için video izleyemiyorum ortalama FPS değerlerini yazabilirmisiniz

Hocam.bu video 3 yıl önce olduğu için şimdinin FPS degerleri ile aynı olamaz daha yenisi varsa atarmisin

Dostum ben şuanda mobilveriden girdiğim için video izleyemiyorum ortalama FPS değerlerini yazabilirmisiniz
Cs 1080p low ayarlarda 170 fps ortalama.
Gta 5 1080p normal 70 fps ortalama.
Ama dediğim gibi ekran kartı işlemciyi kısıtlıyor en azından 1050ti gibi bir şey olsa baya bir fark eder.

Merhabalar, GT 030 GTA 5 1080P Low grafiklerde kaç FPS alır? CS:GO 1080P medium grafiklerde kaç FPS alır? LoL 1080p kaç FPS alır?

Buralara bak istersen, yardımcı olabilir belki.

Hocam.bu video 3 yıl önce olduğu için şimdinin FPS degerleri ile aynı olamaz daha yenisi varsa atarmisin

Dostum ben şuanda mobilveriden girdiğim için video izleyemiyorum ortalama FPS değerlerini yazabilirmisiniz
Hocam buldum CS:GO 115-150 FPS arası, GTA 5 Normal ayarlarda 67-80 arası. (Kullanılan işlemci Pentium Gold G6400 4,00 GHz)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…