T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 527 1 Mayıs 2021 #1 Oyun amaçlı kullanmayacağım fanlısını al demeyin. 2. el ekran kartı al daha iyi demeyin çünkü piyasa fırınlanmış, bozuk ekran kartı dolu. Günlük kullanım için alıyorum fakat bu iki marka arasında kaldım. Fiyatları yakın. Sizce hangisi alınmalı? ASUS: GT1030-SL-2G-BRK|Graphics Cards|ASUS Global MSI: Overview GeForce GT 1030 2GH LP OC Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2021
Oyun amaçlı kullanmayacağım fanlısını al demeyin. 2. el ekran kartı al daha iyi demeyin çünkü piyasa fırınlanmış, bozuk ekran kartı dolu. Günlük kullanım için alıyorum fakat bu iki marka arasında kaldım. Fiyatları yakın. Sizce hangisi alınmalı? ASUS: GT1030-SL-2G-BRK|Graphics Cards|ASUS Global MSI: Overview GeForce GT 1030 2GH LP OC
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.720 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #2 Fiyatı ucuz olanı alın hocam pek fark olmaz.
T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 527 1 Mayıs 2021 #3 Haluk Albayrak dedi: Fiyatı ucuz olanı alın hocam pek fark olmaz. Genişletmek için tıkla... MSI daha kaliteli olmaz mı? 10 yıl ömrü oluyormuş.
Haluk Albayrak dedi: Fiyatı ucuz olanı alın hocam pek fark olmaz. Genişletmek için tıkla... MSI daha kaliteli olmaz mı? 10 yıl ömrü oluyormuş.
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 1 Mayıs 2021 #4 tanakasuna dedi: MSI daha kaliteli olmaz mı? 10 yıl ömrü oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 yıl ömrü olsa ne olur? Aynı kart. Arada ciddi bir fark yoktur. Duruma göre ucuz RX550 de bakabilirsiniz.
tanakasuna dedi: MSI daha kaliteli olmaz mı? 10 yıl ömrü oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam 10 yıl ömrü olsa ne olur? Aynı kart. Arada ciddi bir fark yoktur. Duruma göre ucuz RX550 de bakabilirsiniz.
T tanakasuna Megapat Katılım 5 Nisan 2015 Mesajlar 527 3 Mayıs 2021 #5 qGhosT dedi: Hocam 10 yıl ömrü olsa ne olur? Aynı kart. Arada ciddi bir fark yoktur. Duruma göre ucuz RX550 de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam fanlı modelleri ses yapmasın diye istemiyorum.
qGhosT dedi: Hocam 10 yıl ömrü olsa ne olur? Aynı kart. Arada ciddi bir fark yoktur. Duruma göre ucuz RX550 de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam fanlı modelleri ses yapmasın diye istemiyorum.