nopaynohack Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 355 Yer Central, Papua New Guinea 8 Nisan 2021 #31 EnderTR52 dedi: CS:GO'da arada 60FPS fark var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız ama ben CS:GO'da bu değerleri Afterburner ile göremiyorum hiç ekrana bile gelmiyor. Attığınız videodaki gibi nasıl yapılıyor? Farklı bir program mı acaba o?
EnderTR52 dedi: CS:GO'da arada 60FPS fark var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Konuyla alakasız ama ben CS:GO'da bu değerleri Afterburner ile göremiyorum hiç ekrana bile gelmiyor. Attığınız videodaki gibi nasıl yapılıyor? Farklı bir program mı acaba o?
Mehmet Yay Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 1.700 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Liberty City 9 Nisan 2021 #32 nopaynohack dedi: Konuyla alakasız ama ben CS:GO'da bu değerleri Afterburner ile göremiyorum hiç ekrana bile gelmiyor. Attığınız videodaki gibi nasıl yapılıyor? Farklı bir program mı acaba o? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni gelen bir şey yüzünden öyle. Trust mod nasıl kapatılır yazın internete gözükür.
nopaynohack dedi: Konuyla alakasız ama ben CS:GO'da bu değerleri Afterburner ile göremiyorum hiç ekrana bile gelmiyor. Attığınız videodaki gibi nasıl yapılıyor? Farklı bir program mı acaba o? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni gelen bir şey yüzünden öyle. Trust mod nasıl kapatılır yazın internete gözükür.