P Panter1_pm Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #1 Merhaba. GT 1030 ekran kartım var Rockstar Games Launcher açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor. Photoshopa giriyorum ekran kartı sürücünüz uygun değil yazısı yazıyor. Aygıt Yöneticisi'nden sürücü güncelleştir diyorum güncel gözüküyor.
Merhaba. GT 1030 ekran kartım var Rockstar Games Launcher açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor. Photoshopa giriyorum ekran kartı sürücünüz uygun değil yazısı yazıyor. Aygıt Yöneticisi'nden sürücü güncelleştir diyorum güncel gözüküyor.
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 16 Nisan 2024 #2 Panter1_pm dedi: Merhaba. GT 1030 ekran kartım var Rockstar Games Launcher açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor. Photoshopa giriyorum ekran kartı sürücünüz uygun değil yazısı yazıyor. Aygıt Yöneticisi'nden sürücü güncelleştir diyorum güncel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden güncellemeyeksin. Nvidia'nın kendi sitesinden indirip kuracaksın driverları. Artı 0 Eksi
Panter1_pm dedi: Merhaba. GT 1030 ekran kartım var Rockstar Games Launcher açılmıyor. Görev Yöneticisi'nden kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor. Photoshopa giriyorum ekran kartı sürücünüz uygun değil yazısı yazıyor. Aygıt Yöneticisi'nden sürücü güncelleştir diyorum güncel gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden güncellemeyeksin. Nvidia'nın kendi sitesinden indirip kuracaksın driverları.