GT 1030 PUBG Performansı Nasıldır?

Umtkardas

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar, size sorum; benim işlemcim i3 3220 ekran kartım GT 1030 ve 8GB RAM'e sahibim, bu sistem PUBG kaldırır mı? Kaldırırsa gölgeleri kapatıp en yüksek çözünürlükte oynayabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar arkadaşlar, size sorum; benim işlemcim i3 3220 ekran kartım GT 1030 ve 8GB RAM'e sahibim, bu sistem PUBG kaldırır mı? Kaldırırsa gölgeleri kapatıp en yüksek çözünürlükte oynayabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim.
GT 1030 ile 1080P en düşük ayarlarda 35 FPS civarı veriyor. Açıkçası sürekli oynayan biri olarak söyliyeyim gerçekten 60 FPS altında oyundan tat alamazsın. 720P en düşük ayarlarda büyük ihtimal 60 FPS oynayabilirsiniz.

Bana kalırsa oyunu kaldırmak sıkıntı değil. Rahat oynabillirmisin o soruyu sormalısın ama sen PUBG açsında nasıl açarsa açsın dersen 1080p de 30 fps alırsın ama 720p de açarsan +45 rahat olur diye düşünüyorum. İyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı