GT 1030 Q8400 sistem alınır mı?

Aykut Bıçak

Hectopat
Daha fazla  
Alacağım bir bilgisayar için görüşlerinizi almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Özellikler;
>> MSI GT 1030 2 GB OC GDDR5 Ekran Kartı (08.05.2022 tarihine kadar garantisi vardır. Kutusu, faturası mevcuttur)

>> 8 GB DDR3 RAM.

>> Q8400 4M Önbellek 2.66 GHz 4 Core 4 Thread İşlemci.

>> 500GB Harddisk.
Oyun içi nasıl bir FPS değeri alabilirim? PC alınır mı? Bütçe: 1600.

Alacağım bir bilgisayar için görüşlerinizi almak istedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Özellikler;
>> MSI GT 1030 2 GB OC GDDR5 ekran kartı (08.05.2022 tarihine kadar garantisi vardır. Kutusu, faturası mevcuttur)

>> 8 GB DDR3 RAM.

>> Q8400 4M önbellek 2.66 GHz 4 Core 4 thread işlemci.

>> 500GB harddisk.

1600'e daha iyi sistemler bulunur gibi. Oynayacağınız oyunlar için YouTube'a 1030 Q8400 yazıp performansını ölçebilirsiniz.

Özellikler;
>> MSI GT 1030 2 GB OC GDDR5 Ekran Kartı (08.05.2022 tarihine kadar garantisi vardır. Kutusu, faturası mevcuttur)

>> 8 GB DDR3 RAM.

>> Q8400 4M Önbellek 2.66 GHz 4 Core 4 Thread İşlemci.

>> 500GB Harddisk.
1600TL bütçede iyi bir sistem. Buna benzer ama 750Ti bulunan bir sistemi bu fiyatlara vermiştim.
Oyun içi FPS için Q8400 oyun testlerine bak. Ekran kartı genelde sorun çıkarmıyor ama işlemci özellikle işlemci tabanlı oyunlarda çok fena darboğaz yapıyor.

1600TL bütçede iyi bir sistem. Buna benzer ama 750 Ti bulunan bir sistemi bu fiyatlara vermiştim.
Oyun içi FPS için Q8400 oyun testlerine bak. Ekran kartı genelde sorun çıkarmıyor ama işlemci özellikle işlemci tabanlı oyunlarda çok fena darboğaz yapıyor.

2017 218 gibi yıllarda çekilmiş videolar çoğunluklu olarak var. Buradan sormak istedim eğer kullanmış veya tavsiye eden biri olursa diye.

2017 2018 gibi yıllarda çekilmiş videolar çoğunluklu olarak var. Buradan sormak istedim eğer kullanmış veya tavsiye eden biri olursa diye.
Ekran kartı iyi, denediğim 750Ti bundan biraz daha güçlü bir karttı. İşlemci çok beklentin yoksa iş görür ama Fortnite gibi oyunlarda 30FPS üstünü veremiyordu, oyun düzgün oynanamıyordu. NFS Payback denemiştim o da 20FPS bandında çalışmıştı. Sonra 1000TL masraf edip 9100F tabanlı bir sisteme geçildi, ekran kartının gücünü o zaman anlayabildim.

Çok üst bir beklentin yoksa iki oyun da oynanabilir düzeyde performans veriyordu ama CS:GO gibi oyunlar hariç 60FPS oyun oynamayı bekleme derim.

Ekran kartı iyi, denediğim 750Ti bundan biraz daha güçlü bir karttı. İşlemci çok beklentin yoksa iş görür ama Fortnite gibi oyunlarda 30FPS üstünü veremiyordu, oyun düzgün oynanamıyordu. NFS Payback denemiştim o da 20FPS bandında çalışmıştı. Sonra 1000TL masraf edip 9100F tabanlı bir sisteme geçildi, ekran kartının gücünü o zaman anlayabildim.

Çok üst bir beklentin yoksa iki oyun da oynanabilir düzeyde performans veriyordu ama CS:GO gibi oyunlar hariç 60FPS oyun oynamayı bekleme derim.
Csgo dışı valorant oynamayı düşünüyorum.Videolar var ancak işlemcileri i7 gibi işlemciler.Valorant ekran kartı odaklımı yoksa işlemci odaklımı ?

CS:GO dışı Valorant oynamayı düşünüyorum. Videolar var ancak işlemcileri i7 gibi işlemciler. Valorant ekran kartı odaklımı yoksa işlemci odaklı mı?
İşlemci odaklı. Bu arada şunu belirteyim Quad işlemciler Apex Legends gibi bazı oyunları desteklemiyor. O desteklenmeyenler listesinde oynamak istediğiniz bir oyun var mı diye bakın derim.

Valorant testi. Ortalama olarak 45FPS civarı alıyor gibi görünüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı