Aykut Bıçak Hectopat Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #11 55superx dedi: İşlemci odaklı. Bu arada şunu belirteyim Quad işlemciler Apex Legends gibi bazı oyunları desteklemiyor. O desteklenmeyenler listesinde oynamak istediğiniz bir oyun var mı diye bakın derim. Genişletmek için tıkla... Anladım Şuan kullandıgım sisteme göre iyi oldugunu düşnüyorum. Aykut Bıçak dedi: Anladım Şuan kullandıgım sisteme göre iyi oldugunu düşnüyorum. Genişletmek için tıkla... Fikirleriniz nedir hangisi daha iyi ? Dosya Ekleri Adsız.png 53,2 KB · Görüntüleme: 36 Adsız1.png 48 KB · Görüntüleme: 24
55superx dedi: İşlemci odaklı. Bu arada şunu belirteyim Quad işlemciler Apex Legends gibi bazı oyunları desteklemiyor. O desteklenmeyenler listesinde oynamak istediğiniz bir oyun var mı diye bakın derim. Genişletmek için tıkla... Anladım Şuan kullandıgım sisteme göre iyi oldugunu düşnüyorum. Aykut Bıçak dedi: Anladım Şuan kullandıgım sisteme göre iyi oldugunu düşnüyorum. Genişletmek için tıkla... Fikirleriniz nedir hangisi daha iyi ?
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 27 Kasım 2020 #12 Aykut Bıçak dedi: Anladım şu an kullandıgım sisteme göre iyi oldugunu düşnüyorum. Fikirleriniz nedir hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... İlk attığınız daha iyi. Onun en azından ekran kartı iyi sayılır bunun hem işlemci hem ekran kartı kötü gibi.
Aykut Bıçak dedi: Anladım şu an kullandıgım sisteme göre iyi oldugunu düşnüyorum. Fikirleriniz nedir hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... İlk attığınız daha iyi. Onun en azından ekran kartı iyi sayılır bunun hem işlemci hem ekran kartı kötü gibi.