GT 1030 + Q9550 Minecraft Düşük FPS

Oyun ayarlarına bakın derim. Olmaz ise virüs bulaşmış olabilir.
Herşeyi denedim neredeyse bir tek antivirüs programi yukleyip taratmayi denemedim yarin deneyip yazarim tekrardan fakat sanmiyorum virusle ilgili oldugunu
arkadaşlar antivirus programiylada taratttim hiçbirşey cikmadi ne yapmam lazim sorunu hsla çözemedim

Son düzenleme:
Herşeyi denedim neredeyse bir tek antivirüs programi yukleyip taratmayi denemedim yarin deneyip yazarim tekrardan fakat sanmiyorum virusle ilgili oldugunu
arkadaşlar antivirus programiylada taratttim hiçbirşey cikmadi ne yapmam lazim sorunu hsla çözemedim
Aygıt yöneticisine girip oradan görüntü bağdaştırıcılarına girip resim çekip atabilirmisin? Boşta ve yükte işlemci sıcaklığını çekip atarmısınız? Sistem özelliklerini çekip atarmısın?
Görev yöneticisini açıp resim atabilirmisiniz?

378732
378734
378735
378736
378737
378733

Buyrun hepsini attım.

işlemciyi daha yeni aldım takalı 1 ay olmadı nerdeyse termal macunuda yeni değişti. Oyunda farkettimki 4096MB RAM'in 425MBsini allocated yani ayrılmış olarak gösteriyor bu ayrılmayı 2GBye yada 1GB ye çekemezmiyim herhangi bir şekilde

işlemciyi daha yeni aldım takalı 1 ay olmadı nerdeyse termal macunuda yeni değişti. Oyunda farkettimki 4096MB RAM'in 425MBsini allocated yani ayrılmış olarak gösteriyor bu ayrılmayı 2GBye yada 1GB ye çekemezmiyim herhangi bir şekilde
Google amcaya girip minecraft ram verme yaz ve videoları izle.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı