GT 1030 R9 3900X sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

abaayyy

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Matematik Öğr.
RAM
G.Skill F4-3600C16-18GTZNC DDR4 CL=16 3600 MHz 4x8 GB
SSD veya HDD modeli
Samsung 980 Pro
Ekran kartı
GeForce GT 1030
Anakart
Asus Rog Strix X570-E Gaming
İşlemci
AMD Ryzen 9 3900X
Merhaba;
Bir gün sonra sınavım var ve sınavım bilgisayar üzerinden uygulamalı olacak. Birkaç gündür sürekli mavi ekran almaya başladım. Minidump dosyasını paylaşıyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Sağlıklı günler dilerim.
minidump

Eset'in güncellemesi var ise güncelleyin. Hatalar devam ederse kaldırın. Ses driverlarını güncelleyin. Birde memtest86 ile belleklerinizi test eder misiniz? Memtest86 ile Bozuk RAM Testi
Bozuk Ram testi yapmadan önce bios'tan XMP'yi kapatmam gerekir mi? 4x8=32 Gb ram var. Test işlemi çok uzun sürer mi?

Merhaba Ram Testi sonucu hata almadım. 5 saat 51 dakika sürdü. Ekran kartı sürücümü ddu ile kaldırarak yeniden kurdum. Ses kartı sürücümü de ddu ile kaldırıp yeniden kuracağım. Eset güncel ve sorunsuz. Son mavi ekranda dxgkrnl.sys hatası aldım. Bu süre zarfında tavsiye ettiğiniz başka bir şey var mı?

Yeni dosyaları da paylaşın.
Merhaba, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. En son aldığım mavi ekran hatasını, daha önce paylaşımını yatığım minidump klasörünün içerisine upload ettim. Son aldığım mavi ekran dün geceydi. Hepsi ilk mesajımdaki paylaşımın içerisinde mevcut. RAM testini XMP açık ve kapalı olacak şekilde iki türlü de yaptım. Aklımda tek bir şüphe kaldı. Google Chrome web tarayıcısından şüpheleniyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı