GT 1030 Sistem Düşük GPU Kullanımı

GorkemKazak

Megapat
İşlemci: AMD phenom II X6 1100T 3.3 GHZ.
Ekran kartı: Asus GT 1030 2 GB OC
RAM: 8 GB DDR3 1333 MHZ
GPU kullanımı tüm oyunlarda böyle ve FPS çok düşüyor.
Sorun 1 haftadır var. Tüm oyunlarda aynı sorun söz konusu. Format attım ancak hala aynı.
Sıcaklık değerleri: İşlemci MAX 57 Derece GPU max 55 derece.
Driver silip tekrar yükledim banamısın demedi. Ne yapacağım? Mediamarkt'dan aldım geri getirip sorunumu söylesem yardımcı olurlar mı ?
Oyunlarda GPU kullanımı düşük olduğu için FPS de 55'in üstüne çıkmıyor.
31398065_456455234790213_6808121972795375616_n.jpg

Arkadaşlar tüm oyunlarda GPU kullanımı düşüyor ve bunun yüzünden FPS de düşüyor, oyunlarım kasıyor. Battlefield 4' de 3 gün öncesine kadar +80 FPS alıyordum ve şu an GPU kullanımı %40' ın üstüne çıkmadığı için FPS de 30 falan oluyor. (VSYNC Kapalı)

GTA 5 de oyun esnasında GPU %99 olduğunda FPS +70 Oluyor ancak oyunda araca binip hız yaptığımda GPU kullanımı %66 lara kadar düşüyor ve FPS 40 a düşüyor.
Ekran kartını alalı 1 buçuk ay falan oluyor.
Darboğaz ihtimali olmadığını düşünüyorum çünkü önceden hiçbir sıkıntı yoktu neler oluyor anlamıyorum çözümü de bulamıyorum.
Sorun neredeyse 3 gündür falan var neden olduğunu bilmiyorum ve yazılımsal mı onu da bilmiyorum. Format attım düzelmedi eski driveri kurdum düzelmedi. Ekran kartı sök tak yaptım düzelmedi.
Sıcaklık değerleri İşlemci MAX: 60 Ekran Kartı MAX: 62
CPU kullanımı oyunlarda her zaman çok rahattı %50 yi geçmiyor zaten ama GPU Kullanımı sürekli düşük yapacağım tüm oyunlarım kasıyor ??!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı