GT 1030 sistem düşük performans veriyor

Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Arkadaşlar en son PC amcamlarin evindeydi ve oradan kendi evime aldim. Bugune kadar ful korsan oyun kullandim. Evde Wi-Fi olmadigi icin. Telefona setup indirip o sekide kuruyordum. Fakat son zamanlarda PC'de aşırı bir yavaslik olmaya basladi. MB Warband'da 20 kisilik savasta bile kasmaya basladi PC. Ve sinirlenip Letgo'ya vesaire ilan verdim. Fakat bir yandan da zaman geciriyorum satmayayim diyorum. Acaba internet kafeye gotursem PC'ye format attirip tum sürücüleri ve Windows 7 veya 10 vesaire kurdursam PC'deki bu yavaslik FPS dusmeleri falan gecer mi? Gecmez derseniz ilani silmeyeceğim. Sistem:

-AMD FX 8300 3.30GHz 8 çekirdek.
-Galax GT 1030 2 GB DDR5.
-8 GB DDR3 1333MHz RAM.
-ASUS M5A97 r2.0 anakart.
-Ezcool 120GB SSD.
-Codegen 500W PSU.
Sistem HDMI to VGA cevirici ile kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyunun zararı bu bence bir format attır büyük ihtimal düzelir düzelmezse ilanı asarsın.

Belkide kolay bir şekilde düzeltebilirsin. Belli ki fazlasıyla virüs depolamış içine.

RAM belleğiniz tek kanal mı? Sıcaklıklar ne durumda? MSI Afterburner ile oyun içi ölçüm yapın ve fotoğraf atın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…