GT 1030 sistem durduk yere kapandı

arihuseyinefe

Decapat
Yer
BURSA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ Pro H610M-G DDR4 / İntel Core İ3 13100F / XPG Gammix D30 DDR4 3200MHZ 8X2 / ASUS Phoenix GT1030 GDDR5 / Kioxia Exceria G2 1TB NVME / WD Green 240GB SSD / MSİ MAG A550BN / MSİ MAG FORGE M100A /
Masaüstü bilgisayarım bir anda kapandı ve şöyle bir sıkıntı var Logitech DFGT direksiyon setimi prize takılı halde bilgisayarın USB portuna değdirirsem ekran gidiyor ve PC'ye takılı olmayan kablosuz aygıt bile açılıyor.
Ve daha demin durduk yere kapandı.

i3 4160.
GT 1030.
16 GB RAM.
240 GB SSD.
500 GB HDD.
250 watt 12v kanalında 204 watt verebilen bir Casper PSU'dur.
Güç kaynağından dolayı oluyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Güç kaynağında sorun görünmüyor.

Testi yapıp CPU ısılarını gözlemleyin.

Kule tipi soğutucu alsam düzelir mi?

Hocam eklemeyi unutmuşum direksiyon setini USB portuna takarken mavi ekranda verdi

En son PC'yi temizlerken engel olmasın diye 3.0 portunun kablosuna çıkarmıştım sonra unutmuşum fark edince tekrar taktım sonra olmaya başladı bu olay

Aynı porta örneğin USB bellek takınca ne oluyor?

Sorunsuz şekide çalışıyor direksiyon setininde FFB kablosu takılıyken bu olay oluyor

Tam takmadan değdirirsem sıkıntı yapıyor

Farklı USB portlar denediniz mi? USB 3.0 kablosunu anakarta düzgün taktınız mı kontrol edin.

Bütün USB portlarında oluyor hocam arkayı denemedim sadece öndekileri denedim biri 2.0 diğeri 3.0 ikisinde de oluyor aynı sıkıntı

Düzgün takmışımdır muhtemelen şu an telefon bağlı 3.0a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…