GT 1030 sistem görüntü vermiyor

saladegg

Hectopat
Daha fazla  
RAM
2x Kingston 4GB 1333MHz DDR3 Ram (KVR1333D3N9/4G) IVENT003849
Ekran kartı
ASUS GT1030-sl-2g-brk 2gb 64 bit
Anakart
Fujitu D3222-B12 GS 3
İşlemci
i5 4970
Güç kaynağını açtığım anda bilgisayar kendi kendine çalışmaya başlıyor fakat ekrana hiçbir şey gelmiyor. Sebebi anakart mıdır? Anakart ise düşük bütçe için yeni bir anakart + işlemci önerirseniz mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağını açtığım anda bilgisayar kendi kendine çalışmaya başlıyor fakat ekrana hiçbir şey gelmiyor. Sebebi anakart mıdır? Anakart ise düşük bütçe için yeni bir anakart + işlemci önerirseniz mutlu olurum.
RAM'leri temizleyip (Silgi ile sarı kısımları) deneyebilirsiniz. Tek RAM ile deneyin ya da açmayı.

Sırasıyla yapabileceğiniz işlemler,

BIOS pilini çıkar ve tekrar dene, RAM uçlarını silgiyle temizle ve tek slot haline getir bu sorunu yaşamıştım ve son olarak ekran kartını bir çıkar ve görüntü sağlıyacak mı onu denersın.

i5 4570 yazacaktınız sanırsam.

Ne zamandan beri görüntü vermiyor?
Mesela bozulmadan önce ne yaptınız?

Bozulmadan önce hiçbir şey yapılmadı, YouTube'da birkaç video izlenip kapatıldı ve daha bugün oldu.
Sırasıyla yapabileceğiniz işlemler,

BIOS pilini çıkar ve tekrar dene, RAM uçlarını silgiyle temizle ve tek slot haline getir bu sorunu yaşamıştım ve son olarak ekran kartını bir çıkar ve görüntü sağlıyacak mı onu denersın.

Maalesef hiçbiri olmadı, HDD'yi çıkarınca nadirende olsa görüntü veriyor ama çoğunlukla vermiyor vermediği zamanda kapatmaya çalışınca normal güç tuşuna basılı tutup kapanıp kendini yeniden açıyor.
RAM'leri temizleyip (silgi ile sarı kısımları) deneyebilirsiniz. Tek RAM ile deneyin ya da açmayı.

Maalesef işe yaramadı.
Bu arada söylemeyi unuttum kasa HP Pro 3400 fakat anakart falan değiştirilmiş güç tuşunun yanında üst üste disk işareti var ve turuncu yanıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı