GT 1030 sistem GTA Online'da 40 FPS veriyor

Merhaba 40FPS yine iyi bu sisteme göre.

Bu arada yeni fark ettim alacağım ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 1630 muş... Uyumsuzluk çıkartmaz değil mi?

Bu arada yeni fark ettim alacağım ekran kartı NVIDIA GeForce GTX 1630 muş... Uyumsuzluk çıkartmaz değil mi?

İşlemci al kesinlikle. Çok büyük darboğaz oluyor çok bile alıyorsun. Anakartını at işlemci önerelim.

Hocam işlemci yüzünden 1050 Ti üstü kartlar darboğaz yapar. Bunun için işlemci gerek ama o sokette o işlemcilerin üretimi olmadığı için zaten sıfırları çok pahalı, 2. ellerin de uygun fiyatlısını bulmak biraz zor. O yüzden bu sistemi upgrade etmenizi önermiyor, sistemi satıp üstüne ekleyebileceğiniz kadarını ekleyip yeni bir sistem almanızı öneriyorum. Çünkü bir tarafını düzeltsen öteki tarafı yamuk sistemin.

Kankam ekran kartının GB'lar ile ölçülmediğini belirteyim. Bazılarının yeni nesil olması bazılarının CUDA değerleri, bazılarının MHz değerleri, sıcaklık soğukluk gibi durumları ve yazılımsal durumlar ile performanslar değişiyor. Sorun işlemcideyse sorunu ekran kartıyla çözemezsin. Tam olarak söylemek istediğimi aktaramıyorum belki sana ama o bilgisayarın anakartı Power'ı GTX 1060 desteklemeyebilir. Bu yüzden bakman gereken çok donatı ve bileşen var. Sen yine de iyi bir düşün derim. 2. el bir işlemci bile elindekinden daha çok değer verir sana.

Turbox sistem normaldir. Komple satıp yeni bir sistem al. Almadan önce konu açarsan yardımcı oluruz. Herhangi bir yükseltme yapma şuanlık.

Dostum sen bu bilgisayarı hazır mı aldın? Hazırsa ne zaman, nereden ve ne kadara aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…