GT 1030 Sistem GTA V Anlık Takılma Problemi

Hocam

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İfrit - Zebani
Merhaba arkadaşlar, bundan yaklaşık bir hafta önce GTA V satın aldım. Oyunu sorunsuz bir şekilde indirip açtım. Banka soygunu görevini geçtim, açık dünya açıldıktan sonra bir arabaya atlayıp şehirde dolaşmaya başladım, iki dakika olmadan oyun sinir bozucu derecede droplanmaya başladı. FPS'de bir sıkıntı yok, oyunu hem yüksek hem düşük ayarlarda çalıştırdım, hiçbirr şey değişmedi. Farklı forumlarda araştırdığıma göre sorun harddiskten kaynaklandığı yazıyordu. (FPS açısından bir sorun yok, araba kullanmıyorken şehrin içinde bir saat polisler ile çatıştım bir kere bile drop, kasma olmadı.)

İşte benim sorum bu, eğer oyunu SSD'ye kurarsam sizce bu sorun düzelir mi, yoksa dört GB RAM'den mi kaynaklanıyor? RAM mi almalıyım, SSD mi?

Sistemim,
  • MSI NVidia GT 1030 2 GB
  • i5-3470 3.2 GHz
  • Kingston 4 GB 1333 MHz
  • 500 GB harddisk
Ve bütün driverler kurulu, güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence bir 4 GB RAM daha ekleyin. Ayrıca grafik ayarlarının VRAM miktarınızı aşmamasına özen gösterin. Aştığımda drop yiyordum sizin gibi.

Arkadaşlar emin misiniz? Sorun RAM'den kaynaklanıyorsa, neden şehir içinde polisler ile çatışırken drop yemiyorum? Bazuka ile her yeri patlatıyorum bir kere bile drop yok, sadece araba ile hızlı giderken droplanıyor ve etraf yüklenmiyor dört-beş saniye sonra texture'ler yükleniyor. Boşa masraf yapmak istemiyorum, sorunu en iyi hangisi çözer?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı