GT 1030 sistem için oyun önerisi

YunusXkvrckX

Hectopat
GT 1030 ekran kartım var. Şu an oyunlar çok pahalı ama Epic Games'te ve Steam'de bayağı oyunum var. Hangisi indirsem diye karar veremedim. Oynadıysanız hangi oyunları önerebilirsiniz ve Epic Games'te uygun oyun varsa söyleyebilirsiniz.
Battlefield 4 var.
BioShock serisi var Remastered.
Metro serisi var.
Borderland serisi var.
Chilvary 2 var farming 22.
Cities Skylines.
Dynlight Outlast serisi.
Portal serisi Tomb Raider serisi daha var ama çok uzun olacak. Bu oyunlar arasında oynayıp beğendiğiniz var mı? Boşuna indirmiş olmayayım diye soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 1030 ekran kartım var. Şu an oyunlar çok pahalı ama Epic Games'te ve Steam'de bayağı oyunum var. Hangisi indirsem diye karar veremedim. Oynadıysanız hangi oyunları önerebilirsiniz ve Epic Games'te uygun oyun varsa söyleyebilirsiniz.
Battlefield 4 var.
BioShock serisi var Remastered.
Metro serisi var.
Borderland serisi var.
Chilvary 2 var farming 22.
Cities Skylines.
Dynlight Outlast serisi.
Portal serisi Tomb Raider serisi daha var ama çok uzun olacak. Bu oyunlar arasında oynayıp beğendiğiniz var mı? Boşuna indirmiş olmayayım diye soruyorum.

Portal Serisi (FPS), Tomb Raider Serisi (TPS), Dying Light 1-2 (FPS), Metro Serisini (FPS), BioShock Serisini (FPS) ve Battlefield 4 (FPS) oynayabilirsin. Bana kalırsa bu saydıkların oyunların hepsi gayet iyi oyunlar hepsini oynayabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı