GT 1030 Sistem İçin Oyun Önerisi

ke.yı

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim orta güçte bir sistem. Bu sisteme göre çok abartı olmayan oyun önerir misiniz? Dipnot olarak strateji, FPS ve online oyunları sevmiyorum buna göre önerirseniz sevinirim.

Özellikler:

Nvidia GT 1030 - 2 GB
8 GB RAM
i5 6402p 2.8 GHz
Windows 10 - 64 bit

Bilgisayarımda yüklü olan oyunlar:

PES 2017, CS:GO, ETS2, AC 3

Bu arada soracaklar için söyleyeyim FPS ve online oyun sevmiyorum ama her bilgisayarda CS:GO bulunması Allah'ın emri oldu artık

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında önünüzde bayağı seçenek var.
  • Bulmaca oyunlarını seviyorsanız PORTAL, The Room gibi oyunlara bakabilirsiniz.
  • Yaptığınız seçimlere göre olayları ilerleyişini belirleyebileceğiniz The Walking Dead, Tales from the Borderlands gibi oyunlara da bakabilirsiniz.
  • Hayatta kalma oyunu istiyorsanız How to Survive' a bakabilirsiniz.
  • GTA benzeri (ama GTA olmayan) açık dünya oyunu istiyorsanız Sleeping Dogs' a bakabilirsiniz.
  • Güzel bir macera oyunu arıyorsanız Tomb Raider' a bakabilirsiniz.
  • Dövüş oyunu istiyorsanız Mortal Kombat ve ya Street Fighter' a bakabilirsiniz.
  • Yarış oyunu isterseniz dünya kadar mevcut. Ama yeni oyunlardan ne yazık ki tat alamıyorum artık.
  • Indie oyunlara bakıyorsanız Limbo, Hotline Miami, Fez gibi oyunları öneririm.
Daha da bu böyle devam eder...

Inside, Dark Souls, Crysis, Grid 2, LOTR - Conquest, AC Serisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…