GT 1030 Sistem ne kadar eder?

QuantØ

Hectopat
Millet merhaba. Benim bi PC var masaüstü . Ve bu bana yetmiyor. Gidip yeni sistem toplayacagım içinde Edius falan çalıştırıcam. Biraz ağır programlar olacak yani. Bilgisayarımı satacağım ama bir PC'ciye götürdüm dedi 450.
Özellikleri söylüyorum kaç TL eder bi yardım edin lütfen.
Intel i3 2100k
Samsung Dvd - CD reader
1 TB HDD
Gigabyte GT 1030 2 GB ekran kartı
8 GB DDR3 RAM
P3 ile başlayqn bir msi anakart
450 W power supply
E bir de egzoz fan var. Biliyorum çok iyi değil sistem ama oyun PC'si diye kendim toplamıştım. Her oyunu açıyor zaten. Ucuz olsun diye.

Ne kadar eder sizce ?

Millet merhaba. Benim bi PC var masaüstü . Ve bu bana yetmiyor. Gidip yeni sistem toplayacagım içinde Edius falan çalıştırıcam. Biraz ağır programlar olacak yani. Bilgisayarımı satacağım ama bir PC'ciye götürdüm dedi 450.
Özellikleri söylüyorum kaç TL eder bi yardım edin lütfen.
Intel i3 2100k
Samsung Dvd - CD reader
1 TB HDD
Gigabyte GT 1030 2 GB ekran kartı
8 GB DDR3 RAM
P3 ile başlayqn bir msi anakart
450 W power supply
E bir de egzoz fan var. Biliyorum çok iyi değil sistem ama oyun PC'si diye kendim toplamıştım. Her oyunu açıyor zaten. Ucuz olsun diye.

Ne kadar eder sizce ?
750 tl ye satılabilir

2. el olduğunu ve parçaların eski olduğunu unutmayın.
Acaba GT 1030 eski bir ekran kartımı ? 2017 de çıkış yapmış bir kart. HDD ve Güç Kaynağı hakkında detaylı bir bilgi yok ama eski olduklarını sanmam. İşlemci ile anakart eskidir bu yüzden onlara bişey diyemeyeceğim.

Acaba GT 1030 eski bir ekran kartımı ? 2017 de çıkış yapmış bir kart. HDD ve Güç Kaynağı hakkında detaylı bir bilgi yok ama eski olduklarını sanmam. İşlemci ile anakart eskidir bu yüzden onlara bişey diyemeyeceğim.
Millet yanıtlar için çok sağoulun . Uyarı aldığımdan yazamamıştım . Anladığım kadarıyla ortalama 900 tl fiyata satabilirim .

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı