GT 1030 sistem PUBG kaldırır mı?

Bİlkan Doğan

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci olarak i7 2600, ekran kartı olarak GT 1030 ve 6 GB DDR3 RAM kullanıyorum. Bunlar bu oyunu kaldırmak için yeterli mi? Yeterliyse düşük ayarlarda ortalama kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P düşük ayarlarda ortalama 50 FPS alırsınız. Bir de mümkünse RAM'i de upgrade ediniz.

Şu an PUBG için böyle bir soru sormak mantıksız çünkü oyun erken erişimde ve çoğu kişi sistemi yettiği halde kasmalar takılmalar var diyor. Bunun sebebi ise şu an erken erişimde olduğu için. Zira erken erişimde iken o oyunun sistem gereksinimlerini yükseltme gibi bir ihtimal söz konusudur. Rust buna örnektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Aksine oyunu ilk günden bu yana satın alıp oynayan birisiyim. R7 265, i5 6500, 8 GB Ram olan bilgisayarımda 1440x900 çözünürlükte 30-40 FPS ile oyuna başlamıştım. Her gelen güncelleme ile performansı yüksek seviye de arttı. Özellikle Temmuz-Ağustos ayları arası gelen büyük güncelleme ile. Şuan yağmursuz ve yeni gelen sisli hava özellikleri hariç minimum 40 FPS en yüksek 70 FPS ve ortalama olarak 60 FPS alacak şekilde gayet güzel oynuyorum. Her gelen güncelleme ile oyunun optimizasyonu artmakta ve Rust gibi ölü yatırım olmayacağını düşünüyorum.

Oyunun incelemelerine baktığımda bir hayli insan var sorun yaşayan ve umarım uzun süre erken erişimde kalmaz. Ve şöyle bir gerçek var bir oyunun sistem gereksinimleri ne kadar düşük olursa o kadar fazla oyuncu olur müşteri olur. Sonuçta herkes eşit değil 12.000 liralık sistemde oynayanda var 1.500 liralık sistemde de.

Mutlaka dediğiniz gibi. Sadece sistem ile de bitmiyor. İnternet bağlantınızın da had safhada önemi vardır. Bir diğer bilgisayarım ise aynı şekilde i5 6500, 8 GB RAM, MSI GTX 1070 var ve en net şekilde bu farkı görebiliyorum. Fakat abim ile oynadığımız için ikimiz içinde keyifli saatler geçiriyoruz. İlk aldığımız zamanlar böyle olmuyordu maalesef Özetle almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Ayrıca rahatça biriktirdiğiniz puanlar ile 1-2 ay süreçle oyunun kendi parasını Steam üzerinden çıkartabilirsiniz

Güçlü sistemleri bile zorlayan bir oyun ama ben illa oynayacağım dersen oyunu 720p düşük ayarlarda sorunsuz açarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…