Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.846 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 9 Temmuz 2023 #51 Muwusty dedi: Hocam peki 1366x768 de Low med karışık yapsam kaldırır mı şu anki güvencem 16 GB RAM. goz alışkın cs sağolsun Genişletmek için tıkla... Yapılabilir. Yeni konu açtığınızda beni etiketlerseniz yardımcı olurum.
Muwusty dedi: Hocam peki 1366x768 de Low med karışık yapsam kaldırır mı şu anki güvencem 16 GB RAM. goz alışkın cs sağolsun Genişletmek için tıkla... Yapılabilir. Yeni konu açtığınızda beni etiketlerseniz yardımcı olurum.
M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #52 Gordrhain dedi: Yapılabilir. Yeni konu açtığınızda beni etiketlerseniz yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... İndirip kendimce biraz ayar yapacağım sonuçlari paylaşacağım eğer ek olarak desteğe ihtiyacım olursa dediğiniz gibi yeni konu açıp etiketlerim ilginiz için teşekkürler.
Gordrhain dedi: Yapılabilir. Yeni konu açtığınızda beni etiketlerseniz yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... İndirip kendimce biraz ayar yapacağım sonuçlari paylaşacağım eğer ek olarak desteğe ihtiyacım olursa dediğiniz gibi yeni konu açıp etiketlerim ilginiz için teşekkürler.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 9 Temmuz 2023 #53 WickedMonarch dedi: 6 GB ile 1050 de olsa oynardı ? İsrafı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani GT 730 4 GB ve RTX 3050 4 GB aynı performansı mı verecek şimdi? İyi misin dostum sen? Bilmiyorsun bari yorum yapma.
WickedMonarch dedi: 6 GB ile 1050 de olsa oynardı ? İsrafı. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani GT 730 4 GB ve RTX 3050 4 GB aynı performansı mı verecek şimdi? İyi misin dostum sen? Bilmiyorsun bari yorum yapma.
M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #54 Gordrhain dedi: Yapılabilir. Yeni konu açtığınızda beni etiketlerseniz yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... @Gordrhain Dostum merhaba RDR2'yi indirdim ve şimdi özel ayar yapmam lazım yardımcı olur musun?
Gordrhain dedi: Yapılabilir. Yeni konu açtığınızda beni etiketlerseniz yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... @Gordrhain Dostum merhaba RDR2'yi indirdim ve şimdi özel ayar yapmam lazım yardımcı olur musun?
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.846 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 13 Temmuz 2023 #55 Muwusty dedi: @Gordrhain Dostum merhaba RDR2'yi indirdim ve şimdi özel ayar yapmam lazım yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam yardımcı olurum. @Muwusty isterseniz akşam discord'tan direkt ayarları atayım. Şu an dışarıdayım.
Muwusty dedi: @Gordrhain Dostum merhaba RDR2'yi indirdim ve şimdi özel ayar yapmam lazım yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Tabii hocam yardımcı olurum. @Muwusty isterseniz akşam discord'tan direkt ayarları atayım. Şu an dışarıdayım.
M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #56 Gordrhain dedi: Tabii hocam yardımcı olurum. @Muwusty isterseniz akşam Discord'tan direkt ayarları atayım. Şu an dışarıdayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dostum bende şu an müsait değilim akşam atarsan yaparım HeisenberG Gordrhain dedi: Tabii hocam yardımcı olurum. @Muwusty isterseniz akşam Discord'tan direkt ayarları atayım. Şu an dışarıdayım. Genişletmek için tıkla... Dostum müsaitsen atar mısın?
Gordrhain dedi: Tabii hocam yardımcı olurum. @Muwusty isterseniz akşam Discord'tan direkt ayarları atayım. Şu an dışarıdayım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır dostum bende şu an müsait değilim akşam atarsan yaparım HeisenberG Gordrhain dedi: Tabii hocam yardımcı olurum. @Muwusty isterseniz akşam Discord'tan direkt ayarları atayım. Şu an dışarıdayım. Genişletmek için tıkla... Dostum müsaitsen atar mısın?
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.846 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 13 Temmuz 2023 #57 Muwusty dedi: Tamamdır dostum bende şu an müsait değilim akşam atarsan yaparım HeisenberG Dostum müsaitsen atar mısın? Genişletmek için tıkla... Discordta istek attım hocam
Muwusty dedi: Tamamdır dostum bende şu an müsait değilim akşam atarsan yaparım HeisenberG Dostum müsaitsen atar mısın? Genişletmek için tıkla... Discordta istek attım hocam
M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #58 Gordrhain dedi: Discord'da istek attım hocam. Genişletmek için tıkla... Başka birine atmış olabilir misin bana gelmedi istersen sen ver ben ekleyeyim.
Gordrhain dedi: Discord'da istek attım hocam. Genişletmek için tıkla... Başka birine atmış olabilir misin bana gelmedi istersen sen ver ben ekleyeyim.
Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.846 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 13 Temmuz 2023 #59 Muwusty dedi: Başka birine atmış olabilir misin bana gelmedi istersen sen ver ben ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir daha attım ama gelmediyse Gordrhain yazıp ekleyin.
Muwusty dedi: Başka birine atmış olabilir misin bana gelmedi istersen sen ver ben ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir daha attım ama gelmediyse Gordrhain yazıp ekleyin.
M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #60 Gordrhain dedi: Hocam bir daha attım ama gelmediyse gordrhain yazıp ekleyin. Genişletmek için tıkla... Ben sana istek atamıyorum hesap gizlidemi.
Gordrhain dedi: Hocam bir daha attım ama gelmediyse gordrhain yazıp ekleyin. Genişletmek için tıkla... Ben sana istek atamıyorum hesap gizlidemi.