P Poyrazpaskall Centipat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 181 Çözümler 1 31 Ocak 2022 #1 RAM 8 GB RAM. Ekran kartı GT 1030 (GDDR5) İşlemci i3-4160 Yukarıdaki sistem RDR2 hangi ayarlarda kaç FPS oynatır?
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.195 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #2 Şu videoda test mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videoda test mevcut. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.184 Çözümler 8 31 Ocak 2022 #3 Spade427 dedi: Maalesf kaldıramaz. Anca 5 FPS alır. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi,720p +25-+30fps arası açar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Spade427 dedi: Maalesf kaldıramaz. Anca 5 FPS alır. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgi,720p +25-+30fps arası açar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Spade427 Kilopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.195 Çözümler 57 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #4 Gülhane Gazozu dedi: Yanlış bilgi, 720p +30 FPS açar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet bende sonradan fark ettim. Test vidosu koydum.
Gülhane Gazozu dedi: Yanlış bilgi, 720p +30 FPS açar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet bende sonradan fark ettim. Test vidosu koydum.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 31 Ocak 2022 #5 Ekran kartınızın tam modeli nedir?
Rodok Nişancısı Kilopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 31 Ocak 2022 #6 Oyundan keyif almazsınız.
P Poyrazpaskall Centipat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 181 Çözümler 1 31 Ocak 2022 #7 Nevzat Özkan dedi: Ekran kartınızın tam modeli nedir? Genişletmek için tıkla... MSI GT 1030 2 GB GDDR5 hocam başka bir şey bilmiyorum. Poyrazpaskall dedi: Yukarıdaki sistem RDR2 hangi ayarlarda kaç FPS oynatır? Genişletmek için tıkla... Onun haricinde Mafia Definitive Edition kaldırır mı peki?
Nevzat Özkan dedi: Ekran kartınızın tam modeli nedir? Genişletmek için tıkla... MSI GT 1030 2 GB GDDR5 hocam başka bir şey bilmiyorum. Poyrazpaskall dedi: Yukarıdaki sistem RDR2 hangi ayarlarda kaç FPS oynatır? Genişletmek için tıkla... Onun haricinde Mafia Definitive Edition kaldırır mı peki?